دکتر قربانعلی نعمت زاده روز چهارشنبه در بازدید از دفتر ایرنا مازندران افزود: بخش عمده ای از فعالیت های دهکده کشاورزی به حوزه صنایع تبدیلی محصولات ، فرآوری محصولات کشاورزی و ماشین آلات اختصاص داده می شود که با راه اندازی دهکده فرصت استفاده از فناوری های نوین در بخش کشاورزی فراهم خواهد شد.
رییس پارک علم و فناوری استان مازندران گفت: همچنین در دهکده کشاورزی مزارع های نمایشی ایجاد می شود که در آنها تمامی مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصولات با استفاده از فرآیند فناوری انجام می شود و کشاورزان با حضور در این مزارع از تجربه های موفق شیوه مدرن کشاورزی بهره مند می شوند و می توانند در مزارع خود استفاده کنند.
پارک علم و فناوری مازندران در مسیر ارتقا قرار گرفته است
نعمت زاده با اشاره به ترسیم چشم انداز و در دست اجرا بودن برنامه های ارتقا بخشی پارک علم و فناوری استان مازندران بیان کرد: با اقداماتی که در دست اجرا است این پارک در حال طی کردن مسیر دستیابی به سطوح بالاتر رتبه بندی و طبقه بندی کشوری قرار دارد.
وی ادامه داد: در سطح بندی های انجام شده هم اکنون پارک علم و فناوری مازندران در سطح ۲ قرار دارد که مرحله در حال توسعه بودن پارک قلمداد می شود .
رییس پارک علم و فناوری مازندران گفت: برای قرار گرفتن این نهاد در سطح بالاتر یعنی سطح یک به عنوان سطح توسعه یافتگی باید اقدامات و زیر ساختی برای این منظور در این استان انجام شود تا به این پله از ترقی دست یابد که در چشم انداز و برنامه ریزی هایی که صورت گرفته حول همین محور است .
نعمت زاده توضیح داد: استقرار مراکز رشد در تمامی شهرستان ها ،استقرار دهکده فناوری ، خانه های خلاق ، ایجاد کارخانه نوآوری و پردیس های فناوری به عنوان بخش هایی از زیر ساخت هایی به شمار می روند که نیاز است تا در مازندران ایجاد شود تا ملاک های ارزیابی برای ارتقای پارک فناوری استان تکمیل شود .
وی همچنین به پیگیری برای راه اندازی دیگر ساختار مورد نیاز برای ارتقای پارک علم و فناوری استان مازندران اشاره و تصریح کرد : ایجاد کارخانه نوآوری به عنوان دیگر برنامه مورد نظر پارک است که خود مبین سطح بالای فناوری در استان به شمار می رود.
مشاور اجرایی استاندار و رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مازندران نیز در این نشست با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان سال تولید، دانش و اشتغال آفرین گفت: آموزش برای فرهنگسازی مفاهیم دانش بنیان ضروری است که نقش پارک علم و فناوری استان در این زمینه مهم و اثرگذار است.
سجاد خسروانیان بیان کرد: اینکه میگوییم صنعت ما باید دانشبنیان شود، باید در جامعه تبیین شود. این یعنی نباید نیازی که در داخل کشور و استان داریم از جای دیگری بخریم و راهکار آن حمایت از استارتاپها و دانشبنیانها است.
وی ادامه داد: مجموعه خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان خبرگزاری رسمی نظام و دولت مطالبه گری از دستگاه های اجرایی در حوزه تحقق شعار سال را در دستور کار قرار داده و با تولید محتواهای فاخر تلاش خواهد کرد تا در حوزه رسانه به تحقق شعار سال کمک کند.
رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مازندران در ادامه با اشاره به تاریخچه فعالیت این رسانه بیان کرد: مطالبه گری و وادار کردن مسئولان به پاسخگویی در برابر افکار عمومی بخشی از محورهای جهاد تبیین است که در این زمینه گام خواهیم برداشت.
پارک علم و فناوری از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را در ساختمان پنج طبقه ای به وسعت یکهزار و ۵۰۰ متر مربع در مازندران آغاز کرد و هم اکنون هفت مرکز رشد زیر پوشش پارک علم و فناوری مازندران هستند و ۲۵۳ شرکت فناور این استان دارد و تولید ۱۰۸ محصول دانش بنیان در اختیار شرکت های فناور این استان قرار دارد .