تهران - ایرنا - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تایید رییس ۱۰ دانشگاه و انتخاب محمدرضا مخبر دزفولی به عنوان عضو حقیقی کمیته تعیین رؤسای دانشگاه‌های کشور خبر داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سعیدرضا عاملی با تشریح جلسه ۸۶۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود:  در این جلسه ریاست ۱۰ دانشگاه کشور مورد تایید اعضای این شورا قرار گرفت و براین اساس محمد امین ولی زاده حسن لویی به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی ارومیه، فرهاد غلامی به عنوان ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی مازندران، قباد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی کرمانشاه، سید محمد محمدی به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی آبادان انتخاب شدند.

وی ادامه داد: همچنین علیرضا خسروپناه به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی دزفول، محمد غلام‌نژاد به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشت درمانی کهگیلویه و بویراحمد، محمد نبی احمدی به عنوان رییس دانشگاه کرمانشاه، حشمت الله علی‌نژاد به عنوان رییس دانشگاه مازندران، حسین رضوان به عنوان رییس دانشگاه بوعلی سینای همدان و محبوبه معین مقدس به عنوان رییس دانشگاه کوثر بجنورد برگزیده شدند.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران اضافه کرد: با تایید اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدرضا مخبر دزفولی  هم به عنوان عضو حقیقی کمیته تعیین رؤسای دانشگاه‌های کشور انتخاب شد.

عاملی یادآور شد: در این جلسه همچنین از مدال آوران المپیادهای کشور تقدیر شد، تاکنون این نسل باهوش و توانمند و جوان کشور بیش از ۷۰۰ مدال جهانی را به خود اختصاص داده‌اند. در ادامه از مربیان این مدال آوران تقدیر شد. در همین راستا سند مربوط به باشگاه دانش پژوهان جوان برای المپیادی‌ها که مصوب شده است، طی هفته جاری ابلاغ می شود.

براساس گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وی همچنین گفت: دستور دوم جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب اعضای هیات امنای بنیاد ایران شناسی بود که آیت الله سید محمد خامنه‌ای، هادی عالم‌زاده، محمد رجبی، محمد علی کاظم بیگی و موسی نجفی به عنوان اعضای هیات امنای این بنیاد از صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی رای گرفتند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در ادامه این جلسه اعضای شورا در خصوص صیانت از سلامت اجتماعی جامعه، بحث‌های مفصلی کردند، در واقع یکی از وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی صیانت از سلامت اجتماعی جامعه و مواجهه با اموری است که منجر به ضعیف شدن ارزش‌های والای اجتماعی می‌شود.  

عاملی ادامه داد: امروز والدین نگران سلامت فرزندانشان در محیط‌های مختلفی که در جامعه وجود دارد، هستند. در این زمینه طبیعی است که دستگاه‌های مسوول با کسانی که به صورت سازماندهی شده و شبکه‌ای سلامت اجتماعی جامعه را به مخاطره می‌اندازند به وظایف قانونی خود عمل کنند.

وی با بیان این که کار اساسی تقویت شناخت فرهنگی  و شناخت اجتماعی است، خاطرنشان کرد: در واقع یکی از وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی صیانت از سلامت اجتماعی جامعه است که در این راستا مقوله تقویت شناخت فرهنگی و تقویت دانش اجتماعی اهمیت زیادی دارد که در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، لزوم انجام کارهای اساسی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تاکید قرار گرفت.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: ادامه بحث در خصوص سلامت اجتماعی و حجاب و عفاف در جلسه بعدی شورا موکول شد.