به گزارش خبرنگار ایرنا حسین علی شهریاری روز پنجشنبه در جمع خیرین سلامت استان لرستان که در هتل زاگرس بروجرد برگزار شد، افزود: در حوزه سلامت نباید از ظرفیت خیرین غافل شد، سیاست در خیرین سلامت تشکیل شورای مشارکت بانوان و جوانان است.
وی اظهار داشت: کار خیر باید از جوانی شروع شود زیرا نهادینه شدن کار خیر در جوانی موثرتر است.
رییس مجمع خیرین سلامت کشور بیان کرد: سوق دادن خیرین به استان های محروم کشور از سیاست های دیگر مجمع خیرین سلامت کشور است، شورای خیرین خارج از کشور نیز در دست راه اندازی است و تاکنون کمک های بسیاری شد.
شهریاری افزود: واقعیت این است که دانشگاه علوم پزشکی فقط به مراکز استانها داده می شود و در همه شهرستان ها توجیه پذیر نیست، دانشگاه علوم پزشکی می تواند یک دانشکده پزشکی در بروجرد راه اندازی کند که باید این مورد پیگیری شود.
وی اظهار داشت: امروز نیاز است تا خیرین نیز وارد کار پژوهشی شده و برای رفع مشکلات بهداشتی و پیشگیری از بیماریها شوند و این نیز از سیاست های مجمع خیرین سلامت کشور است.
وی بیان کرد: تلاش می کنیم اعتباراتی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام شهرستان بروجرد اختصاص داده شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: خیرین به اندازه سرمایه گذاری پروژهها را انتخاب کند تا طرحها تکمیل شود.
بهرام دلفان افزود: باید ترتیبی اتخاذ شود تا خیرین بزرگ وارد لرستان شوند، سوق دادن خیرین به سمت استان های محروم ضروری است.
وی اظهار داشت: در زمینه خوابگاههای دانشجویی در لرستان مشکل داریم خیرین در حوزه آموزشی پزشکی نیز باید کمک کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۸۰۹ دانشجوی پزشکی متاهل در لرستان داریم در حالی که برای یک نفر هم خوابگاه وجود ندارد.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بروجرد از اولویت های شهرستان بروجرد است، بحث نیروی انسانی و تجهیزات و امکانات با دانشگاه علوم پزشکی تامین می شود.
فاطمه مقصودی افزود: بیمارستان چمران، مرکز درمان بستر اشترینان و درمانگاه ونایی نیازمند امکانات و تجهیزات است که خیرین باید در این زمینه حمایت کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا در ادامه رییس مجمع خیرین سلامت کشور از بیمارستان چمران، مرکز درمان بستر اشترینان و درمانگاه ونایی بازدید کرد.