« امید محترمی» عصر پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به تغییر مدلهای بارشی و جدی بودن احتمال وقوع سیلاب و خسارت گسترده در استان و صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی استان مرکزی، لازم است همه اعضای ستاد پیشگیری، آمادگی و عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستانها ضمن حضور در حوزه استحفاظی، تمهیدات و اقدامات لازم را به عمل آورند.
وی بیان کرد: در این راستا باید همه فرمانداران، مدیران، معاونان و روسای ادارات و سازمانهای ذیربط، شهرداریها و دهیاریها در آمادگی کامل باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی ادامه داد: ایجاد سازوکارهای لازم در دستگاههای امدادی، خدمات رسانی و انتظامی برای همکاری در امور پیشگیرانه و مقابله با سیلاب در شهرها و روستاها و برگزاری منظم جلسات ستاد مدیریت بحران و هماهنگی با دستگاههای اجرایی مسئول در حوزه مدیریت سیلاب از دیگر ضروریات است.
محترمی اظهار داشت: بازدید از تاسیسات کنترل سیلاب، پلها و ابنیه فنی ایجاد شده در مسیر رودخانهها ومسیلها بویژه در مناطق عبوری از شهرها و روستاها ورفع هرگونه انسداد مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: تمهیدات و پیشبینیهای لازم برای بسیج منابع و امکانات، تجهیزات وماشینآلات مهندسی انجام شود.
مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی ادامه داد: باید از تردد افراد در نقاط کوهستانی و مکانهای مستعد سیلاب با توجه به تعطیلات پایان هفته، جلوگیری شود.
محترمی اظهار داشت: اطلاعیهها و هشدارهای هواشناسی به منظور برنامهریزی برای آمادگی کامل دستگاههای اجرایی، شهرداریها،دهیاریها برای مواجه با شرایط اضطراری مد نظر قرار گیرد.
وی گفت: رسانهها نیز باید اطلاعرسانیهای لازم را در خصوص اطلاعیهها وهشدارهای هواشناسی را به مردم و خطرات تردد در مسیلها و حاشیه رودخانهها را به صورت مستمر داشته باشند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.