تهران- ایرنا- طی هفته جاری و با ورود به دهه نخست ماه محرم؛ همزمان با روزهای سوگواری اباعبدالله الحسین(ع)؛ در کنار اجرای محدود ۴۱ نمایش در ۲۱ تماشاخانه‌ پایتخت؛ فصل مهمی از اجراها به اجرای نمایش‌های آئینی در محیط‌های عمومی اختصاص پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا؛ گام گذاشتن به دهه نخست ماه محرم برای ایران و ایرانی؛ با به سوگ نشستن بزرگ‌ترین تراژدی تاریخ بشر، تعزیت شهادت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران باوفایش در دشت کربلا قرین است.

پهنه فرهنگی رودکی؛ محوطه مجموعه تئاترشهر؛ محوطه خانه هنرمندان؛ پردیس تئاتر تهران و سایر محیط‌های فرهنگی از نمایش‌های تعزیه و شبیه‌خوانی طی دهه نخست ماه محرم میزبانی خواهند کرد

از همین ‌رو مردم کشورمان در این ماه محرم به ویژه در دهه نخست آن، فصل مهمی از زیست فرهنگی خود را به سوگواری و تعزیت سید و سالار شهیدان سپری می‌کنند. از سوی دیگر، بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشورمان با این رخداد گره می‌خورد. به همین سبب فعالیت بسیاری از سالن‌های نمایشی و گروه‌های تئاتری نیز به‌سبب همراهی با این ایام کاهش پیدا می‌کند.

هرچند شاید این کاهش را بیشتر در شکل اجراهای تماشاخانه‌ها و سالن‌های نمایشی شاهد باشیم؛ اما در روی دیگر سکه، بسیاری از محیط‌های فرهنگی که از نمایش‌های میدانی و محیطی میزبانی می‌کنند، در طی این دهه با شکل دادن تکایا و هیات‌های فرهنگی و مذهبی از گروه‌های نمایش‌های آیینی و دینی به‌ویژه در حوزه شبیه‌خوانی، تعزیه و دیگر نمایش‌های گره‌خورده با نهضت و مکتب حسینی میزبانی می‌کنند.

بر همین اساس طی هفته پیش رو ۲۱ تماشاخانه در پایتخت از ۴۱ اثر نمایشی در گونه‌های مختلف میزبانی می‌کنند و آن‌گونه که اشاره شد، فصل مهمی از اجراهای آئینی و مذهبی در دیگر محیط‌های فرهنگی پایتخت از جمله پهنه فرهنگی رودکی، محوطه مجموعه تئاترشهر، محوطه خانه هنرمندان، پردیس تئاتر تهران و سایر محیط‌های فرهنگی از نمایش‌های تعزیه و شبیه‌خوانی طی دهه نخست ماه محرم میزبانی خواهند کرد.

الکترا و سه مهمان دیگر تئاترشهر

نمایش الکترا به نویسندگی و کارگردانی فرزاد ‌امینی بر اساس روایت اوریپید و اِشیل دو نماشنامه‌نویس شهیر تاریخ یونان باستان با مدت زمان ۱۱۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در سالن سایه مجموعه تئاترشهر به صحنه می‌رود.

نمایش تب به نویسندگی والاس شان، ترجمه بهرنگ ‌رجبی و کارگردانی رویا کاکاخانی با مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن قشقایی مجموعه تئاترشهر ‌به صحنه می‌رود.

نمایش شکوفه‌های گیلاس به نویسندگی و کارگردانی سیدمحمد ‌مساوات در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر به مدت ۱۰۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

«شکوفه‌های گیلاس» از جهان پیدا و ناپیدای تاملات بشری سخن می‌گوید؛ تاملاتی که این روزها در میان هیاهوهای سیاسی، اجتماعی، میان دنیای اتم،جنگل آهن و دیجیتال، محو و گم شده است

در معرفی این اثر نمایشی می‌خوانیم: متن شاعرانه و هستی‌شناسانه «شکوفه‌های گیلاس» از جهان پیدا و ناپیدای تاملات بشری سخن می‌گوید؛ تاملاتی که این روزها در میان هیاهوهای سیاسی، اجتماعی، میان دنیای اتم، جنگل آهن و دیجیتال، محو و گم شده است.

نمایش آلنده نازنین به نویسندگی محمدصادق گلچین‌عارفی و کارگردانی محمد ‌برهمنی در سالن چهارسوی مجموعه تئاترشهر به مدت ۱۱۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

سفید و «پناه‌کاه»؛ مهمانان روزهای خلوت تماشاخانه ایرانشهر

نمایش سفید به نویسندگی امیر ‌ابراهیم‌زاده و کارگردانی صادق ‌برقعی با مدت زمان ۷۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر ‌به صحنه می‌رود.

نمایش «پناه‌کاه» به نویسندگی و کارگردانی فرید ‌قادرپناه در سالن استاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به مدت ۸۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸:۴۵ به استقبال مخاطبان می‌رود.

در خلاصه داستان این اثر نمایشی با نام عجیبش آمده است: سربازی به نام رایان حین فرار در جنگ، داخل چاله‌ای می‌افتد و وارد مکان عجیبی به نام «پناه‌کاه» می‌شود

خانه هنرمندان با روی موج یکشنبه‌ها و اتاق هملت

نمایش روی موج یکشنبه‌ها به نویسندگی آلن بنت؛ ترجمه حورا ‌پاکیزه‌دل با طراحی و کارگردانی مازیار ‌سیدی با مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن استاد انتظامی خانه ‌هنرمندان به صحنه می‌رود.

نمایش اتاق هملت به نویسندگی و کارگردانی بابک ‌محمودزاده با مدت زمان ۶۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ‌به صحنه می‌رود.

نامه‌های برگشتی تماشاخانه اهورا

نمایش نامه‌های برگشتی به نویسندگی و کارگردانی علیرضا ‌اسفندیاری در تماشاخانه ‌اهورا به مدت ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۷ به استقبال مخاطبان می‌رود.

تالار مولوی  با «فائزه یوسفی» و «هیوشیما»

نمایش «فائزه یوسفی» به نویسندگی و کارگردانی حسین ‌برفی‌نژاد در سالن کوچک تالار مولوی به مدت ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

تا زمانی که فائزه یوسفی از شما می‌خواهد در سالن بمانید

در خلاصه این اثر نمایش آمده است: تا زمانی که فائزه یوسفی از شما می‌خواهد در سالن بمانید.

نمایش «فائزه یوسفی» پیش از این برنده دیپلم افتخار بهترین مونولوگ جشنواره هنر زنده؛ برنده تندیس بهترین بازیگری زن و بهترین نمایشنامه از دهمین جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر بوده است.

نمایش هیوشیما به نویسندگی و کارگردانی مصطفی فراهانی در سالن اصلی تالار ‌مولوی به مدت زمان ۷۵ دقیقه از ساعت ۲۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

میزبانی دیوار چهارم از هیولای چوبی؛ «تن داده» و متل قو

نمایش «هیولای چوبی» به نویسندگی نسترن نعمتی و کارگردانی حامد شایسته در مجموعه ‌تئاتر ‌دیوار ‌چهارم به مدت زمان ۷۰ دقیقه از ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

در خلاصه نمایش «هیولای چوبی» آمده است: در قبیله آپاچی جشن عروسی میان «اِما» و «آیوما» برپاست که با حمله کریستف کلمب به خون کشیده می‌شود. تنها یک مساله سرخپوست‌ها را آرام می کند، انتقام!!!

نمایش «تن داده» به نویسندگی و کارگردانی منصور ‌صلواتی با مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ در مجموعه تئاتر دیوار ‌چهارم ‌به صحنه می‌رود.

نمایش متل قو به نویسندگی و کارگردانی محمد ‌میرعلی‌اکبری در مجموعه ‌تئاتر ‌دیوار ‌چهارم به مدت ۷۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۷ به استقبال مخاطبان می‌رود.

هفتاد و پنج دقیقه از روز اول نوروز در ویلایی از متل قو و رفت و آمد آدم‌های مختلف به این مکان، آن چیزی است که مخاطب در طول نمایش متل قو به تماشای می‌نشیند

گل به خودی؛ آخرین عاشق و «کا»؛ سه مهمان عمارت نوفل‌لوشاتو

نمایش «گُل به خودی» به نویسندگی احسان یزدان‌پناه و کارگردانی محمد ‌خان‌حسینی در عمارت ‌نوفل‌لوشاتو به مدت ۷۰ دقیقه از ساعت ۲۱:۱۵ میزبان مخاطبان تئاتر است.

باید روی آنتن زنده، جلوی ۸۰ میلیون نفر عذرخواهی کنی

در خلاصه داستان متفاوت این اثر نمایشی که در آن بازیگران شناخته‌شده‌ای چون کامران ‌تفتی، مونا ‌کرمی، دُنا ‌تارفی و دریا ‌مقبلی حضور دارند آمده است: باید روی آنتن زنده، جلوی ۸۰ میلیون نفر عذرخواهی کنی.

نمایش «کا» به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل ‌قادری با تهیه‌کنندگی سجاد ‌افشاریان بر اساس رمان محاکمه فرانتس کافکا در عمارت نوفل‌لوشاتو به مدت زمان ۶۰ دقیقه از ساعت ۱۸ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش آخرین عاشق به نویسندگی نیل ‌سایمون؛ ترجمه شهرام ‌زرگر و کارگردانی محمد چیت‌سازی (نادر دل‌شاه) با مدت زمان ۸۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹:۳۰ در عمارت ‌نوفل‌لوشاتو ‌به صحنه می‌رود.

تماشاخانه ماه؛ میزبان «بهشت حکیم‌الله» و ماجرای سیاه داعش

«آیینه» دختری افغان؛ بهانه رفتن به ترکیه توسط حکیم‌الله سر از سوریه درمی‌آورد و متوجه می‌شود ناخواسته عضو داعش شده است.در آنجا حوادث خارق‌العاده‌ای بر سر او؛ حکیم‌الله و اطرافیان آنها می‌افتد

نمایش «بهشت حکیم‌الله» به نویسندگی خسرو ‌امیری و کارگردانی و بازی مرجان قاسمی با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه ماه حوزه ‌هنری به صحنه می‌رود.

نمایش «بهشت حکیم‌الله» که پیش از این، اجرای موفقی را در مجموعه تئاترشهر پشت سرگذاشته بود، روایت کننده زندگی «آیینه»، دختری از یک خانواده مرفه در افغانستان است که عاشق «حکیم‌الله» پسری از یک خانواده نامشخص می‌شود. به بهانه رفتن به ترکیه توسط حکیم‌الله سر از سوریه درمی‌آورد و متوجه می‌شود ناخواسته عضو داعش شده است.در آنجا حوادث خارق‌العاده‌ای بر سر او؛ حکیم‌الله و اطرافیان آنها می‌افتد.

خلوتی پردیس تئاتر شهرزاد با ۵ نمایش

نمایش پیش از کشتن به نویسندگی شهرام ‌احمدزاده با طراحی، دراماتورژی و کارگردانی آرش ‌دادگر در سالن شماره ۲ پردیس تئاتر شهرزاد به مدت زمان ۸۰ دقیقه از ساعت ۱۹:۳۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

در خلاصه این اثر نمایشی که با اقتباس از شخصیت‌ها اساطیری یونان باستان به نگارش درآمده است آمده: «آگاممنون» برای پیروزی در جنگ تروا، مجبور می‌شود دختر خود، «ایفی‌ژنی» را قربانی کند. مادر آن دختر (کلمنتسترا) پس از بازگشت فاتحانه آگاممنون از جنگ ۱۰ ساله، شوهرش را در وان حمام با تبر به قتل می‌رساند. سالها بعد «الکترا» و «اورِست» (فرزندان دیگر خانواده) به انتقام قتل پدرشان، مادر خود را به همراه نامزدش (آگیستوس) می‌کُشند. این اثر روایتی است نو و چند زمانی از داستانی کهن...

نمایش مانش به نویسندگی مشترک پیام ‌لاریان، کیومرث ‌مرادی (بر اساس نمایشنامه اهالی کاله نوشته پیام ‌لاریان) با طراحی و کارگردانی کیومرث ‌مرادی با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱:۴۵ در سالن شماره ۱ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد ‌به صحنه می‌رود.

سام ‌درخشانی، مهدی ‌حسینی‌نیا، نازنین ‌کریمی بازیگران جدیدترین نمایش کیومرث مرادی را تشکیل می‌دهند.

کنسرت-نمایش «کافه لُکانطه» به نویسندگی علی ‌اصغری و کارگردانی مشترک ساقی ‌عطایی، علی ‌اصغری در سالن شماره ۲ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد به مدت ۹۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

امیر غفارمنش، مهدی یغمایی، فرزاد ‌حسنی، حسین پور کریمی، فرنوش نیک‌اندیش و آذین ‌رئوف بازیگران نام آشنای این اثر نمایشی را تشکیل می‌دهند.

نمایش حیاط خانه ما به طراحی و کارگردانی وحید خسروی در سالن شماره ۳ پردیس تئاتر شهرزاد به مدت ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۷ به استقبال مخاطبان می‌رود.

در خلاصه این نمایش کودک و نوجوان آمده است: روزی از روزها رنگ قرمز گیلاس تصمیم می‌گیرد به رنگ وسیله‌ای دیگر تبدیل شود و برای اینکه بتواند این کار را انجام بدهد با مشکلاتی روبرو می‌شود

نمایش نیم وجبی به نویسندگی رکسانه عبقری و کارگردانی علیرضا دهقانی با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸:۳۰ در فرهنگسرای فردوس ‌به صحنه می‌رود.

بیمار شماره دو و خانه خراب در تماشاخانه ملک

نمایش خانه خراب به نویسندگی رضا ‌دادویی با نگاهی به نمایشنامه‌ خسیس اثر مولیر و کارگردانی محمدرضا پورحکیمی در تماشاخانه ‌ملک به مدت ۷۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

امیرکاوه ‌آهنین‌جان، محمدهادی ‌عطایی، ندا ‌مقصودی، سیروس ‌همتی، ناصر علی‌پاشا (عاشوری)، سیدرضا علوی، امید ‌رهبر، الهه ‌حسینی و رضا ‌دادویی بازیگران این اثر نمایشی را تشکیل می‌دهند.

نمایش بیمار شماره دو به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین ‌رحیم در تماشاخانه ‌ملک به مدت ۷۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

شاهکار ساموئل بکت در تماشاخانه شانو

نمایش آخرین نوار کراپ به نویسندگی ساموئل ‌بکت؛ دراماتورژی حاتم مشمولی و کارگردانی محمدجواد استاجی با مدت زمان ۶۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در سالن تماشاخانه ‌شانو به صحنه می‌رود.

«پایین؛ گذر سقاخانه» سنگلج

نمایش «پایین؛ گذر سقاخانه» اثر درخشان و ماندگار زنده‌نام اکبر ‌رادی با طراحی و کارگردانی رضا ‌بهرامی در تماشاخانه ‌سنگلج به مدت زمان ۸۰ دقیقه از ساعت ۱۹:۴۵ میزبان مخاطبان تئاتر است.

امیرحسین مدرس، بهروز ‌پناهنده، کهبد ‌تاراج، امیر ‌عدل‌پرور، نگین خامسی، سهیل ‌ملکی، احمد ‌جعفری، عرفان ‌پورمحمدی، حسن تدین، بهار ‌گودرزی، ‌زهرا حمیدپور، دنا زره‌پوش، نگار ‌قوام‌فر و امیر شاعری؛ تیم بازیگران این اثر پر شخصیت را تشکیل می‌دهند.

وقتی ما نیستیم؛ نمایش متفاوت کانون پرورش فکری

اتفاقات و رخدادهای مهیج یک دبیرستان دخترانه در آخرین روزی که بچه‌ها قبل از همه‌گیری کرونا به مدرسه رفتند

نمایش وقتی ما نیستیم به نویسندگی نرگس اصغری و کارگردانی داود زارع با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸ در سالن بوستان کانون ‌پرورش ‌فکری ‌کودکان ‌و ‌نوجوانان به صحنه می‌رود.

در خلاصه داستان این نمایش متفاوت و مختص گروه سنی نوجوانان آمده است: اتفاقات و رخدادهای مهیج یک دبیرستان دخترانه در آخرین روزی که بچه‌ها قبل از همه‌گیری کرونا به مدرسه رفتند. آمال و آرزوهای برخی از شخصیت‌های مدرسه همچون خانم ناظم، خانواده سرایدار، بعضی از دانش‌آموزان، معلم انشاء و... عشق، نفرت، شادی، خوشحالی، امید و ناامیدی بچه‌ها و...

نمایش وقتی ما نیستیم به عنوان نمایش تحسین شده در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان برگزیده شده بود

میزبانی مجموعه هنری آبان از «دَر به دَر»

نمایش «دَر به دَر» به نویسندگی و کارگردانی مهران ‌مرادی در مجموعه ‌خانه ‌هنر ‌آبان به مدت ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

کابوس‌های تهران و جلیقه زردها در خانه نمایش دا

این قصه دختری است که قرار بود سرزمینم را از خشکسالی و دروغ برهاند، زخم خورد، زخم خورد، دیوانه شد و در کابوس‌هایش گیر افتاد

نمایش کابوس‌های تهران به نویسندگی، طراحی و کارگردانی مرضیه مهاجر در سالن شماره ۲ خانه ‌نمایش ‌دا به مدت ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

در خلاصه نمایش کابوس‌های تهران آمده است: این قصه دختری است که قرار بود سرزمینم را از خشکسالی و دروغ برهاند، زخم خورد، زخم خورد، دیوانه شد و در کابوس‌هایش گیر افتاد.

نمایش جلیقه زردها با دراماتورژی صادق ‌اسحاقی و کارگردانی نگین نشاط در سالن شماره ۱ خانه ‌نمایش ‌دا به مدت زمان ۵۰ دقیقه از ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

«می‌فهمم، می‌فهمی، نمی‌فهمند» تماشاخانه آژمان

نمایش «می‌فهمم، می‌فهمی، نمی‌فهمند» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی پوریا قیطانی در سالن شماره ۱ تماشاخانه ‌آژمان به مدت ۸۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ به استقبال مخاطبان می‌رود.

میزبانی عمارت سیمرغ از داش آکل به روایت...؛ مجهول به مجهول

نمایش داش آکل به روایت نوچه کاکا رستم به نویسندگی و کارگردانی حامد ‌شیخی در سالن شماره ۱ عمارت ‌سیمرغ به مدت زمان ۵۵ دقیقه از ساعت ۱۷:۳۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

قصه داش آکل اون چیزی نبود که شما دیدین و خوندین و شنیدین. اصل قصه رو این پیرمرد می‌خواد بگه که اون قدیما نوچه کاکارستم بود و دلش با داش آکل بود

در خلاصه روایت این اثر آمده است: قصه داش آکل اون چیزی نبود که شما دیدین و خوندین و شنیدین. اصل قصه رو این پیرمرد می‌خواد بگه که اون قدیما نوچه کاکارستم بود و دلش با داش آکل بود ...

نمایش از مجهول به مجهول به نویسندگی و کارگردانی پارسا ‌محمدزاده با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۷:۳۰ در سالن شماره ۲ عمارت ‌سیمرغ به صحنه می‌رود.

سربازخونه و نمایشی ۸ ساعته در فرهنگسرای نیاوران

نمایش سربازخونه از مجموعه غزل‌واره‌های «عشق» نوشته زنده‌نام ابراهیم کریمی‌هُسنیجه به نویسندگی ابراهیم کریمی‌هُسنیجه با طراحی و کارگردانی وجیهه کریمی‌هُسنیجه در سالن گوشه فرهنگسرای ‌نیاوران به مدت زمان ۴۵ دقیقه از ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش «آزمایشگاه جنگلی پروفسور پو آرت» اجرایی بر بنیان هنرهای ترکیبی، محیطی، مشارکتی، حرکتی، تجربی به نویسندگی و کارگردانی سجاد آقابابایی در باغ ‌فرهنگسرای ‌نیاوران به مدت زمان ۸ ساعت از ۱۱ صبح میزبان مخاطبان تئاتر است.

اجرای آزمایشگاه جنگلی ۱۲ ساعت زندگی کودک و خانواده در هنر و طبیعت است که شروع اجرا از خانه مشارکت کنندگان آغاز می‌شود

گروه تولید کننده نمایش «آزمایشگاه جنگلی پروفسور پو آرت» در توضیح این نمایش تعاملی آورده است: اجرای آزمایشگاه جنگلی ۱۲ ساعت زندگی کودک و خانواده در هنر و طبیعت است که شروع اجرا از خانه مشارکت کنندگان آغاز می‌شود و بعد از سپری کردن زندگی در هنر و طبیعت، با نگارش زیست تجربه خود در خانه اجرا پایان می‌یابد.

بخش اول اجرا به این ترتیب است که خانواده‌های شرکت کننده که حضور پیدا می‌کنند برای ناهاری که قرار است در روز اجرا در زمان استراحت میل کنند. این ناهار با همکاری کودک و خانواده درست شود و از این فرایند فیلم گرفته شود.

بخش دوم و اصلی اجرا: خانواده ها از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱ در محل اجرا (فرهنگسرای نیاوران) حاضر می‌شوند و این اجرا برای ۱۵ تا ۲۰ خانواده طراحی شده است، حضور پدر بزرگ و مادربزرگ‌ها و بچه های زیر ۴ سال رایگان هست. سن این اجرا مناسب ۵ سال تا حدود ۱۲ سال است.

بوتیک تئاتر تهران در قُرُق محمد رحمانیان

نمایش‌های چخوف ساد (جلد اول) و چخوف ساد (جلد دوم) به نویسندگی آنتون ‌چخوف؛ ترجمه سروژ استپانیان و کارگردانی محمد رحمانیان هر دو نمایش با مدت زمان ۸۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، در ساعت‌های ۱۹:۱۵ و ۲۱:۱۵ در بوتیک ‌تئاتر ‌ایران به صحنه می‌رود.

این دو اثر متفاوت رحمانیان که بر اساس تکنیک نمایش درمانی (دراماتراپی) تولید شده است

در روایت این دو اثر متفاوت رحمانیان که بر اساس تکنیک نمایش درمانی (دراماتراپی) تولید شده است آمده: در بخش روانی بیمارستان امید، گروهی از بیماران تصمیم گرفته اند تعدادی از آثار آنتون چخوف را برای تئاتر درمانی - - drama therapy به صحنه ببرند.

هر یک از این بیماران داستانی را انتخاب کرده اند که با خلق و خو، منش و بیماری روانی آنها ارتباط مستقیمی دارد.

پنگوئن‌ها و غول نخود فرنگی در تالار هنر

نمایش پنگوئن‌ها به نویسندگی و کارگردانی زیبا برجی‌فلاح نمایشی است که در تالار هنر همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت ۱۸:۴۵ با مدت زمان ۴۵ دقیقه میزبان مخاطبان گروه سنی کودک و نوجوان خواهد بود.

نمایش شاد و موزیکال «غول نخود فرنگی» به نویسندگی و کارگردانی سیدحسین فدایی‌حسین دومین اثر نمایشی است که از ساعت ۲۰ در تالار هنر با مدت ۵۵ دقیقه ویژه گروه سنی کودک و نوجوان به صحنه می‌رود.

نمایش «غول نخود فرنگی» اقتباسی از اثر جاناتان گراهام است که در بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان نیز در بخش مهمان اجرا شده است

در خلاصه نمایش آمده است: سامی به دلیل مشکلاتی که در خانه با پدر و مادر و خواهر کوچکش دارد، آرزو می‌کند غولی داشته باشد که انتظارات او را برآورده کند. غول نخودفرنگی ظاهر می‌شود و حضور او در خانه، اتفاقات زیادی را به دنبال دارد.

گشت و گذار بره ناقلا در سرای محله سازمان آب

نمایش کودک و نوجوان بره ناقلا بر اساس اقتباسی آزاد از انیمیشن بره ناقلا به نویسندگی و کارگردانی مجید ‌علم‌بیگی در سرای محله سازمان آب به مدت ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

در خلاصه این نمایش کودک و نوجوان آمده: بره ناقلا به دور از چشم سگ نگهبان به دل جنگل می‌زند و با گرگ روبه‌رو می‌شود. او تصمیم می‌گیرد تا با کمک باقی بره‌ها گرگ را شکست دهد...

برچسب‌ها