تربت‌حیدریه- ایرنا- معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه گفت:بر اساس آخرین ارزیابی دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریات علمی این دانشگاه موفق به کسب بالاترین رتبه (الف) شدند.

دکتر علی کوچی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این ارزیابی مربوط به عملکرد علمی پژوهشی در چهار رده "الف، ب، ج، د" و بین نشریات علمی دانشگاه‌های کشور انجام شد.

وی ادامه داد: هم اکنون دانشگاه تربت حیدریه ۲ نشریه علمی پژوهشی به نام‌های "راهبردهای توسعه روستایی" و "زراعت و فناوری زعفران" توسط هیات علمی دانشگاه منتشر می‌کند که این ۲ فصلنامه به ترتیب از سال ۹۴ و ۹۲  فعالیت انتشاراتی خود را آغاز کردند و راه‌اندازی ۲ نشریه دیگر به زبان انگلیسی در حوزه مهندسی مکانیک و مهندسی برق نیز در دستور کار است.

معاون دانشگاه تربت‌حیدریه با یادآوری بنیه علمی و سطح بالای تولیدات دانشگاه تربت حیدریه ابراز داشت: با در نظر گرفتن تعداد استادان، سرانه چاپ مقاله علمی دانشگاه تربت‌حیدریه معادل و همتراز دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاههای معتبر و مرجع است.

کوچی افزود: این یک ادعای شخصی نیست بلکه موضوع بر اساس اعلام پایگاه علمی "اسکوپرس" به عنوان یک مرکز معتبر بین‌المللی عنوان می شود که معیارهای بسیار سختگیرانه علمی داشته و خروجی آن تایید کیفیت بالای تولیدات علمی - پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه است.

به گفته وی تعداد مقالات علمی معتبر دانشگاه تربت حیدریه و مورد تایید این نهاد بین المللی در سال گذشته ۱۱۹ مورد و طی چهار ماه نخست امسال ۲۸ مقاله بوده است.

گفتنی است در دانشگاه تربت‌حیدریه گروه‌های آموزشی تولیدات گیاهی شامل اقتصاد کشاورزی، مرتع و آبخیزداری، گیاهان دارویی و بیوتکنولوژی، گروه‌های آموزشی مهندسی شامل عمران، کامپیوتر، صنایع، مکانیک و برق و همچنین گروه علوم انسانی شامل باستان شناسی و علوم سیاسی فعال هستند.

دانشگاه تربت حیدریه ۲۱۰ نفر استاد مدعو و ۴۰ نفر استاد ثابت دارد.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.