حسن دالوند روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بارش شدید باران طی سه روز گذشته و جاری شدن روانآبهای فراوان در بخشهای مختلف شهرستان پاکدشت و با توجه به قرار گرفتن برخی از روستاها در مسیر رودخانه، آب وارد اراضی کشاورزی و گلخانهای شد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین خسارات در بخش کشاورزی به گلخانهها بوده، افزود: بارندگی و سیل به ۱۰ هکتار از گلخانهها که عمدتا سازه چوبی داشتند خسارت ۲۰ تا ۸۰ درصدی وارد کرده و گلخانههایی که سازه فلزی و استاندارد داشتند به بستر و خود کشت دچار خسارت شده و به تاسیسات آسیبی وارد نشده است.
وی برآورده اولیه خسارت وارده توسط کارشناسان برای این ۱۰ هکتار را بالغ بر یکصد میلیارد ریال اعلام کرد.
دالوند همچنین به خسارت ۱۰ تا ۵۰ درصدی باغات پاکدشت اشاره کرد و افزود: در بخش باغات ۳۰ هکتار از اراضی شامل باغات مثمر و چندین ساله که بیشتر مربوط به روستای حمامک است دچار خسارت و درگیر سیلاب و گل و لای شده است.
وی ادامه داد: در روستای عبدل آباد و ابراهیم آباد به بخشی از باغات پسته و جوان آسیب جدی وارد شده که برآورد اولیه خسارت در بخش باغات ۳۰ میلیارد تومان میباشد
مدیر جهاد کشاورزی پاکدشت گفت: کمترین خسارت سیلاب به بخش کشاورزی، مربوط به حوزه زراعت است که طی آن ۵ هکتار ذرت علوفهای و یک هکتار یونجه خسارت ۳ میلیارد ریالی دیده است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه دام و طیور خسارت چندانی وارده نشده افزود: در روستای حمامک و توچال چند مورد خسارت مربوط به علوفه دامها گزارش شده و به تاسیسات و دامها خسارتی گزارش نشده است.
دالوند تصریح کرد: در دوبخش مرکزی و شریف آباد دو اکیپ از جهاد کشاورزی مستقر شده و به صورت مستمر وضعیت کشاورزی شهرستان را رصد میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی پاکدشت گفت: اگر کشاورز و بهرهبرداری در حوزه کشاورزی دچار خسارت شده میتواند با مراجعه به مراکز خدمات و یا مراجعه مستقیم با مدیریت جهاد کشاورزی، خسارت وارده را گزارش دهد تا مورد بازدید کارشناسان قرار گیرد.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
بیش از ۱۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی پاکدشت زیر کشت محصولات زراعی، باغی و گلخانهای قرار دارد.