قم - ایرنا- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم گفت: این ‌ستاد در سال ۱۴۰۰ رتبه ۲۴ کشور در بین ۳۱ استان را دارا بود اما امسال بواسطه تلاش های صورت گرفته، قم در سه ماهه اول ۱۴۰۱ به رتبه هجدهم رسیده است.

به گزارش ایرنا، علی اصغر گرجی روز یکشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در برخی از ملاک های ارزیابی ستاد مرکزی برای استان ها، ستاد قم رتبه اول را کسب کرده است.
وی بیان کرد: جایگاه و رتبه شایسته ستاد امر به معروف و نهی از منکر ‌قم باید بین پنج استان اول کشور باشد و هدف گذاری کرده ایم در پایان ۱۴۰۱، جزو ۱۰‌ استان اول کشور باشیم.

وی با اشاره به این که امام‌حسین(ع) بزرگترین آمر به معروف و ناهی از منکر بودند اظهار داشت:  اگر امر به معروف و نهی از منکر باشد فساد و رشوه خواری از بین می‌رود و آن امام رفتن به کربلا را تکلیفی برای خود برای امر به معروف و نهی از منکر می دانستند.

گرجی با اشاره به قرار داشتن در دهه امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: این دهه امسال به عنوان "رسانه معروف گستری و منکر زدایی" نامگذاری شده است و رسانه در زمان ما عامل شناخته یا ناشناخته بودن مطالب نزد مردم است.
وی گفت: رسانه های ما می توانند معروف گستری و منکر زدایی کنند و رسالت عظیم اهل قلم بر این مبناست.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم افزود: از زمان ‌بعثت پیامبر اسلام (ص) قلم ارزش خود را داشته و هر چه جلوتر می‌رویم اهمیت آن بیشتر آشکار می شود.
گرجی با اشاره به گزارش عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم بازسازی زیر ساخت ها، تعامل حداکثری با مسوولان، نخبگان، علما و رسانه ها، دیدار با علما و بزرگان، ارتباط با ۵۰ تن از نخبگان حوزه و دانشگاه و دیدار با مجموعه های جهادی‌ را از مهم ترین اقدام های سالجاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ذکر کرد.

فعال سازی ستادهای شهرستانی در کهک و جعفرآباد، تشکیل ۵۰ شورای امر به معروف ادارات و نهادهای حاکمیتی، صدور مجوز برای ۲۰ تشکل مردمی، تشکیل شوراهای امر به‌ معروف و نهی از منکر محلات و مساجد، حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در عرصه های مختلف و پیگیری گزارش های مردمی دیگر مواردی از گزارش عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم بود که گرجی به آنها اشاره کرد.
وی ابراز داشت: بیش از ۱۰۰ گزارش مردمی امسال در مورد تخلفات صنفی، حجاب و عفاف و مربوط به ماه مبارک رمضان به دست ما رسیده است و گزارش های ما به مراجع ذیربط قضایی، انتظامی و صنفی ارجاع داده شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم افزود: مجموعا ۵۵ تشکل امر به معروف داریم در استان داریم و همه متقاضیان که حداقل پنج نفر در تشکل خود داشته باشند می توانند به سایت ستاد امر به‌ معروف و نهی از منکر رجوع کنند و مجوز لازم برای آن هاودر فرآیند کمتر از یک‌ماه صادر می شود.

وی اظهار داشت: بودجه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم امسال نسبت به سال گذشته افزایش ۱۵ تا ۲۵ درصدی داشته است به طوری که در سال قبل متوسط واریزی ماهیانه ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان بود که شامل بودجه جاری ،حقوق کارکنان، بودجه همایش ها و تبلیغات محیطی می شد و امسال متوسط بودجه ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان است.