به گزارش ایرنا، «ابراهیم الجابری» مدیر دفتر رهبر جریان صدر در بغداد امروز (یکشنبه) در گفت و گویی که پایگاه خبری «موازین نیوز» آن را منتشر کرد، اظهار داشت: تحصن حامیان جنبش صدر در ساختمان مجلس در داخل منطقه سبز بغداد تا حذف جناحهای فاسد از قدرت ادامه خواهد یافت.
وی افزود: به مردم عراق که پیاده و از اکثر پلها به بغداد آمدند و وارد مجلس شدند گفته شد که تحصن در پارلمان باز است و گفته شد که تحصن تا از بین رفتن گروه فاسد از دکه قدرت ادامه دارد.
مدیر دفتر رهبر جریان صدر در بغداد با این ادعا که اولین و آخرین هدف تحصن، از بین بردن فساد است و اگر فساد از بین برود عراق شکوفا میشود، گفت: اگر فساد از بین نرود عراق بهبود نمییابد و فرقه گرایی باقی خواهد ماند و کسانی که با این فرقه گرایی ارتباط دارند متاسفانه باقی خواهند ماند و این وجدان کسانی که از میان مردم عراق آمدند و وارد پارلمان شدند را راضی نمیکند.
الجابری در خصوص آمادگی جریان صدر برای گفت و گو با «چارچوب هماهنگی» پس از فراخوان دیروز رهبران چارچوب مبنی بر نشستن و مذاکره با جریان [ صدر ] این پرسش را مطرح کرد که چه کسی این چارچوب را نمایندگی میکند؟ آیا «نوری مالکی»، «حیدر العبادی»، «هادی العامری» یا سید عمار الحکیم یا شخص دیگری؟ .
وی ادامه داد: همه گفتند ما خواستار آن هستیم که چارچوب و جریان صدر پای میز مذاکره بنشیند، چارچوب کیست؟ ما نمیدانیم کیست.
مدیر دفتر رهبر جریان صدر در بغداد ادامه داد: آیا انشعاب وجود دارد که بدانیم فلانی از چارچوب خارج شده است؟ امروز همه اینها فریاد میزنند، پس چارچوب کیست؟ چارچوب داخل عراق است یا خارج از عراق؟ .
طرفداران «مقتدا صدر» رهبر جریان صدر عراق در اولین اعتراض میدانی خود در معرفی «محمد شیاع السودانی» به عنوان نامزد نخست وزیری این کشور روز پنجم مرداد ماه تجمع کرده و وارد منطقه حفاظت شده سبز در مرکز بغداد و پارلمان این کشور شده و آن را تصرف کردند.
شعله اعتراض جدید جریان صدر پس از بیانیه چارچوب هماهنگی شیعی عراق در سوم مرداد ماه روشن شد، بیانیهای که در آن محمد شیاع السودانی با اجماع اعضای این چارچوب به عنوان نامزد نخست وزیری عراق معرفی شد.
روز گذشته (شنبه) نیز دوباره طرفداران مقتدی صدر با ورود بدون مشکل به منطقه سبز بغداد و تصرف پارلمان این کشور، دست به تحصن نامحدود در مقر پارلمان در سایه حمایت مسئولان جریان صدر زدند.
ورود دوباره هواداران مقتدا صدر به پارلمان به عنوان نهاد رسمی و قانونگذاری این کشور و اعلام تحصن در آن با واکنش دیگر جریان، ائتلافها و مسئولان عراقی روبرو شد و آنها با توجه به حساسیت شرایط عراق خواهان خویشتنداری و حل و فصل اختلافات از طریق گفت وگو شده و بر لزوم حفاظت از نهادهای قانونی این کشور تاکید و از مقتدا صدر خواستند تا با چارچوب هماهنگی وارد گفت و گو شود.