به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد قشم، این مطلب را افشار فتح الهی در جلسه شورای معاونین این منطقه اعلام و اظهار داشت: الکترونیکی کردن تمامی خدمات سازمان در ارتباط با اربابرجوع، راهکاری جانبی برای سرعت بخشی به خدمات مردمی است که باید اجرایی شود.
وی خدمت به مردم را عنایتی از سوی خدا دانست و گفت: سازمان منطقه آزاد قشم با سرعت در راه مصلحت مردم جزیره درحرکت است و همه نهادها و شرکتها باید خود را با این سرعت منطبق کنند تا فرصت خدمت به خلق را شُکر کرده باشند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به دستور مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به ریاست جمهوری مبنی بر تزریق روحیه امید به مردم افزود: موضوع مسکن جوانان قشم و طرح زمین رایگان بهشرط ساخت، طرحی نوآورانه بود که با تایید دبیر شورای عالی مناطق آزاد به اجرا در آمد و موهبت و فرصتی برای عمل بهفرمان رهبر فرزانه انقلاب شد.
فتح الهی در ادامه خواستار آمادگی معاونتها و مدیریتهای مختلف برای رفع کاستیها در حوزه خدمات و زیرساختهای جزیره شد و افزود: ما باید پیشاپیش هر گونه کمبود در این بخشها را احصا کرده، برای آن برنامهریزی و برطرف کنیم تا برای تعطیلات و مناسبتهای مختلف سال، به ویژه مراسم جام جهانی و تعطیلات سال نو، میزبانی شایسته باشیم.
وی برای همکاری با همه مجموعههای ورزشی کشور برای مشارکت در ساخت و راهاندازی باشگاههای ورزشی اعلام آمادگی کرد و گفت: به زودی شاهد راهاندازی باشگاه تیم استقلال در این جزیره خواهیم بود که ظرفیتی ارزنده برای کشف و شکوفایی استعدادهای این منطقه و در کنار آن، توسعه گردشگری ورزشی است.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران و منطقه خلیج فارس تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.