به گزارش ایرنا؛ اینروزها فضای مجازی به محلی برای کسب شهرت و درآمدزایی برای برخی تبدیل شده و جمع کثیری از مردم نیز بدون شناخت از ماهیت صاحبان صفحات مجازی به دنبال کنندگان آنان تبدیل شده و ناخواسته از این افراد، چهرههایی ویژه میسازند.
ورزش نیز یکی از بخشهایی است که برخی برای رسیدن به اهداف شخصی خود و در نهایت درآمدزایی کلان، مسیرهای اشتباه و البته میانبُر را انتخاب میکنند.
یکی از چهرههای صفحات مجازی در ماههای اخیر «سجاد غریبی» است که با استفاده از فتوشاپ به «هالک ایرانی» معروف شد اما پس از مدتی ماهیت اصلی وی برای همگان مشخص گردید.
این به اصطلاح رزمیکار، به مصاف «جومانوف آلمات باخیتوویچ» از قزاقستان رفت و درحالیکه این حریف در دنیای رزمی شناخته شده نیست، با ارائهای مبارزهای خجالتآور شکست سنگینی را پذیرا شد.
نحوه مبارزه آماتور او به حدی اهالی رشتههای رزمی را آشفته کرد که از آن بهعنوان یک آبروریزی نام میبرند.
حال نیاز به واکاوی است که مقصران این مبارزه آماتور و شکست سنگین چه کسانی هستند. باید به این مساله پی ببریم که غریبی با حمایت کدام ارگان و فدراسیون راهی این مبارزه شده تا در نهایت باخت عجیبی را تجربه کند.
به نظر میرسد وزارت ورزش و جوانان و مراجع مربوط باید در اینگونه اعزامها نظارت بیشتری داشته باشند تا شکستهای سنگین به بار نیاید. ورزشهای رزمی ایران در دنیا دارای جایگاه ویژهای هستند و نباید برخی چهرههای مجازی با اعتبار این رشتهها بازی کنند.
«یوسف بهتری» رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی در خصوص اینکه شنیده میشود این فدراسیون مبارزه غریبی را هماهنگ کرده است به ایرنا، گفت: ما اصلا این فرد را ندیدهایم و فقط در فضای مجازی چهرهاش را دیدیم. در فدراسیون خودمان تعریف خاصی از ورزش داریم.
وی افزود: در ایران ورزش آماتوری داریم و ام.ام.ای را هم به صورت حرفهای دنبال نمیکنیم. هر اعزام ما نیز با مجوز شواری برون مرزی انجام میشود.
بهتری در خصوص مبارزه عجیب غریبی با حریفش، گفت: بهتر است ورزشکاران با آمادگی مناسب و فرا گرفتن فنون راهی مسابقات شوند تا باعث شرمندگی نشود. به هرحال آنها نام ایران را یدک میکشند و اینگونه باختن واقعا بد است. در ورزش برد و باخت وجود دارد اما نحوه مبارزه کردن خیلی چیزها را مشخص میکند.
وی افزود: ما هیچگونه اقدامی برای او انجام ندادیم. طبق قانون با مجوز شورای برون مرزی و تایید فنی فدراسیون، تیمها و ورزشکاران را اعزام میکنیم. چند نامه نیز به وزارت ورزش و حراست برای مقابله با اعزامهای شخصی و خارج از قانون زدهایم اما جمع کردن آنها واقعا کار سختی است.
همچنین، «حسین ثوری» رئیس فدراسیون بوکس نیز در این خصوص به ایرنا، گفت: این شخص هیچگونه ارتباطی با فدراسیون ما ندارد و او را بهعنوان بوکسور نمیشناسیم. باور کنید تاکنون او را ندیدهام و امروز پس از فیلم مبارزهاش از گذشته و حال وی اطلاع پیدا کردم.
وی افزود: این فراد درپی شهرت هستند و متاسفانه بدون مجوز راهی مسابقات میشوند که وزارت ورزش پیگیر این موضاعات خواهد بود.
رئیس فدراسیون بوکس ادامه داد: سازمانی که این افراد را میپذیرد هم باید فکری به حال خودش کند. واقعا نحوه مبارزهاش آنقدر سخیف است که نباید در خصوص او حرفی بزنیم.
به گزارش ایرنا؛ رشتههای رزمی دریای وسیع در ایران و سطح جهان هستند و سازماندهی آن کاری تقریبا نشدنی و شاید بسیار دشوار است که میطلبد وزارت ورزش و فدراسیونهای مربوط، اقدامی اساسی و شایسته برای جلوگیری از اینگونه اتفاقات انجام دهند.