به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره کل بنیاد مسکن استان یزد، علیرضا نادریان زاده افزود: متقاضیان حتما در این سامانه مالک و مستاجر را مشخص نمایند که اگر از هر دو طرف خسارت دیده باشند به هر دو نفر آنها تعلق بگیرد، همچنین از مراجعه حضوری خودداری نمایند چون ممکن است برآورد خسارت و کارشناسی طول بکشد.
به گفته وی خسارت دیدگان نسبت به مستند سازی واحد خسارت دیده خود اقدام و پس از آن نسبت به تمیزکاری و برگشتن به روال عادی زندگی خود اقدام نمایند.
نادریان زاده با اشاره به سیل اخیر تصریح کرد: نیروهای این بنیاد از زمان آغاز بارندگی در حالت آماده باش بودند و قبل از بارندگی ماشین آلات آن نسبت به تقویت بندهای خاکی در روستاها اقدام نموده و بعد از سیل هم ماشین آلات عمرانی این بنیاد هم نسبت به آزاد سازی مسیل ها و منحرف کردن سیل اقدام نموده است.
وی اظهار کرد: بعد از حادثه و ارزیابی واحدهای خسارت دیده با توجه به این که حجم خسارت های وارده از سیل در شهرستان ها کمتر بوده ، نیروهای بنیاد مسکن در قالب اکیپ های ارزیابی آماده و ساماندهی شده و از سه روز قبل در حال ارزیابی از واحدهای خسارت دیده در روستاها می باشند و پیش بینی این است که ظرف سه روز آینده کارشناسی واحدها به پایان برسد و واحدهای آسیب دیده به تفکیک شهری و روستایی ، احداثی و تعمیری به طور دقیق اعلام شود.
نادریان زاده یاد آور شد: در شهر یزد با توجه به حجم خسارت وارده آمده ، به تفکیک مناطق پنج گانه شهرداری صورت گرفت که منطقه بافت تاریخی ارزیابی واحدها به کارشناسان اداره میراث فرهنگی واگذار و بقیه مناطق هم به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جهت ارزیابی واگذار شد که در قالب اکیپ های کارشناسی به مناطق اعزام شدند.
بارش شدید باران و جاری شدن سیل بامداد روز جمعه در استان یزد موجب آبگرفتگی شدید معابر شهری، مسدود شدن برخی راههای مواصلاتی، تخلیه برخی روستاها ، تخلیه بافت تاریخی شهر یزد و بروز خسارت به تاسیسات زیربنایی این استان شد.