دکتر سیدعلی مظفرپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اظهار این که از مجموعه بیماران ، ۷۴ درصد اهل شهرستان بابل و ۲۶ درصد از سایر استان ها و دیگر شهرهای استان مازندران هستند ، بیشتر بیمارانی که از شهرهای مازندران به بیمارستان های بابل ارجاع داده می شوند، دارای حال وخیم هستند.
وی افزود: در بین پنج بیمارستان شهرستان بابل، بیمارستان آیت الله روحانی با پذیرش ۵۲ درصد بیماران بالاترین سهم پذیرش را دارند ،۵۱ درصد بیماران بستری را مردان و ۴۹ درصد را بانوان تشکیل می دهند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار این که ۵۵ درصد از این افراد کمتر از سه نوبت واکسن زدند، بیان داشت: ۸۲ درصد از موارد نیز بیش از ۶ماهه از آخرین نوبت واکسن افراد گذشته است و میانگین سنی بیماران بستری ۵۳ سال است.
وی با بیان اینکه نیمی از بیماران ظرف ۲ روز از شروع علایم به بیمارستان مراجعه داشتند؛ اضافه کرد: گروه سنی ۶۰ الی ۷۹ سال بیشترین فراوانی و گروه سنی پنج تا ۹ سال با یک مورد کمترین فراوانی بیماران کرونایی به ثبت رسیده است.
مظفر پور با بیان اینکه درد عضلانی، تب و سرفه شایع ترین علایم اولیه گزارش شده توسط بیماران بوده اند؛ اظهار داشت: از کل موارد فوتی در پیک هفتم ۴۰ درصد سابقه تزریق واکسن نداشتند، ۲۵ درصد تنها یک دز و ۳۵ درصد ۲ دز تزریق واکسن داشتند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بر لزوم تزریق دز یادآور واکسیناسیون کرونایی تاکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۷۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند که از این تعداد ۱۴ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.