تهران- ایرنا- معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: توجه نظام به ورزش‌های پارالمپیکی، خاص و در دنیا کم‌نظیر است.

به گزارش ایرنا، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین امروز سه‌شنبه ۱۱ مردادماه با حضور رضا صالحی‌امیری رییس کمیته ملی المپیک، محمد پولادگر معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، محمد شروین اسبقیان رییس فدراسیون جانبازان و معلولین، محمد تابع دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک، آرش فرهادیان سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی و روسای هیئت‌های ورزشی در سالن آمفی‌تئاتر کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

پولادگر: خدمات ایران به ورزشکاران جانباز و معلول در دنیا کم‌نظیر است

محمد پولادگر با اشاره به توجه ویژه نظام به ورزش جانبازان و معلولین گفت: حمایتی که از ورزش جانبازان و معلولین در ایران صورت می‌گیرد، در سایر کشورها نیست. البته تا جایی که بتوانیم به ورزشکاران جانباز و معلول کمک ویژه خواهیم کرد.

وی همچنین درباره انتقاد یکی از اعضای مجمع مبنی بر جدا شدن برخی رشته‌های ورزش معلولین از فدراسیون، گفت: جدا شدن رشته‌های جانبازان و معلولین و تحت پوشش قرار گرفتن برخی رشته‌ها توسط فدراسیون‌های مربوطه به ضرر ورزشکاران جانباز و معلول نیست و من این را قبول ندارم، البته معتقدم که باید مورد حمایت قرار بگیرند.

صالحی امیری: اخلاق محوری اصل کار فدراسیون جانبازان و معلولین است

در ادامه این نشست سیدرضا صالحی امیری با اشاره به حضور خود در این مجمع اظهار داشت: محمود خسروی‌وفا رییس کمیته ملی پارالمپیک منشا خدمات خوبی به این ورزش بود و من به خاطر علاقه قلبی در این مجمع حضور یافتم. همچنین این ورزش با وجود اسبقیان جهش پیدا کرد و اخلاق‌محوری سرآمد این فدراسیون است.

رییس کمیته ملی المپیک ادامه داد: ما با کمیته ملی پارالمپیک همسایه نیستیم بلکه دو سازمان و نهاد و دو خانواده هستیم که در یک منزل سکونت داریم. در حقیقت بین مجموعه ما و کمیته ملی پارالمپیک و وزارت ورزش و جوانان وفاق و همدلی وجود دارد. ما صادقانه با هم همکاری داریم و این در نوع خود بی‌نظیر است.

رییس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: تمرکز دشمنان نظام روی بخش‌های مختلف است و در بخش ورزش نیز تهدیدهایی ایجاد می‌شود اما با درایت از این مشکلات عبور کردیم. همچنین  تلاش کردیم در این مدت تصویر فرهنگی را در ورزش تقویت کنیم.

صالحی‌امیری با اشاره به چهار سال حضور خود در راس کمیته ملی المپیک نیز افزود: در این مدت تلاش کردیم موزه ملی ورزش با ۲۶۰۰ اثر مستقر شود و تاریخ شفاهی ورزش ایران به انجام برسد. امکانات و بودجه افزایش یابد و ورزش قهرمانی را در ذهنیت مسئولان به عنوان اولویت قرار بدهیم. تمرکز ما و دیگر مسئولان تنها بر روی کسب مدال نبود بلکه روابط انسانی و اخلاقی و فرهنگی را گسترش دادیم زیرا باور داریم رسیدن به سکوی قهرمانی کار سختی نداریم، ولی مسیر برای رسیدن به سکوی پهلوانی سخت است.

اسبقیان: عملکرد فدراسیون جانبازان در بخش قهرمانی و همگانی قابل دفاع است

در این مجمع شروین اسبقیان با بررسی عملکرد این فدراسیون در سال گذشته اظهار کرد: در بازی‌های پارالمپیک توکیو از ۲۴ مدال کسب شده، ۱۴ مدال آن مربوط به جانبازان و معلولین بود که ورزشکاران ما در این دوره از بازی‌ها عملکرد موفقی داشتند. همچنین در بازی‌های پاراآسیایی جوانان بحرین نیز از ۱۴۸ مدال کسب شده، ۷۵ مدال آن توسط جانبازان و معلولین بدست آمد.

وی گفت: با وجود شرایط سختی که سال گذشته در اجرای برنامه‌ها به خاطر کرونا داشتیم، براساس گزارش معاونت ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، در بین فدراسیون‌های ورزشی در بخش ورزش همگانی مقام دوم را کسب کردیم.

رییس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولین افزود: زمانی که این فدراسیون را تحویل گرفتم تعداد پرسنل این مجموعه  ۹۰ نفر بود که در جهت کیفی‌سازی، در حال حاضر با ۶۳ نفر پرسنل، کار را پیش می‌بریم.

در پایان این مراسم هیئت‌های برتر توسط فدراسیون حانبازان و معلولین تحلیل شدند. همچنین اساسنامه ورزشی فدراسیون جانبازان و معلولین نیز توسط اعضای مجمع مورد تصویب قرار گرفت.