تبریز - ایرنا - دومین المپیاد فرهنگی ورزشی جام پرچم بزرگترین رویداد استعدادیابی ورزش شهروندی در کلانشهرها قرار است در ۳۱ استان کشور و با مرکزیت تبریز در رشته‌های فوتبال، والیبال، بسکتبال، تکواندو و کشتی برگزار شود. 

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، قائم مقام و دبیر سیاست گذاری ورزشی شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در آیین رونمایی از پوستر دومین المپیاد فرهنگی ورزشی جام پرچم گفت: جام پرچم به عنوان یک تجربه موفق اجتماعی است که از سوی شهرداری تبریز نسبت به آن اقدام شد و ما به عنوان یک پروژه ملی فرهنگی و اجتماعی معرفی کردیم.

حجت الله غلامعلی اظهار کرد: به دنبال هم‌افزایی و همکاری بین بخشی، یک گروه ملی مشارکتی با مشارکت چندین دستگاه شکل گرفت. 

قائم مقام و دبیر شورای سیاست گذاری ورزشی شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ادامه داد: در این راستا با دستگاه‌های متولی امر از جمله وزارت ورزش و جوانان و معاونت‌های آن‌ها، وزارت آموزش و پرورش و سازمان بسیج مستضعفین، ارتباط مؤثری برقرار کرده‌ایم. 

وی افزود: امروزه این تعاملات افرایش یافته و حتی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تفاهم نامه‌ای منعقد کرده‌ایم. 

غلامعلی با اشاره به نگاه ملی به جام پرچم افزود: علاوه بر رویدادهای ورزشی، پیوست فرهنگی نیز در کنار جام پرچم خواهد بود و از ظرفیت‌های آموزش و پرورش و همچنین باشگاه‌های تحت مدیریت نیز استفاده خواهد شد. 

قائم مقام و دبیر سیاست گذاری ورزشی شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: این یک حرکت ملی است و چنین رویدادهایی در دیگر شهرها و روستاها نیز برگزار خواهد شد. 

وی افزود: تدوین دستورالعمل‌های اجرایی جام پرچم با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف و تبدیل نمادها، المان‌های ملی و محلی برای ماندگار کردن این رویداد باید انجام گیرد.

غلامعلی در پایان گفت: این پروژه، به عنوان یک پروژه بین بخشی و ملی معرفی خواهد شد.

شهرداری‌ها باید از نگاه خدماتی به سمت رویکردهای اجتماعی حرکت کنند

شهردار تبریز هم گفت: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکید ایشان بر مدیریت شهری، شهرداری‌ها باید از نگاه خدماتی به سمت رویکردهای اجتماعی حرکت کنند.

یعقوب هوشیار، افزود: حوزه ورزش یکی از ارزان‌ترین و راحت‌ترین بسترهایی است که می‌تواند بر ذهن، اندیشه و نگاه جامعه جوان شهری و افراد اجتماع آورده زیادی داشته باشد.

وی اظهار داشت: از اوایل دهه هشتاد، رسانه و اینترنت موجب پدید آمدن برخی از افکار و اندیشه‌ها شد که یکی از نتایج مخرب آن، ایجاد فاصله میان دهه‌های مختلف سنی است.

شهردار تبریز بر سیاستگذاری شوراهای شهر در زمینه کارکرد اجتماعی شهرداری ها تاکید کرد و گفت: شورای شهر تبریز تاکید ویژه‌ای بر ترویج ورزش همگانی دارد و در حال حاضر آموزش و پرورش و هیات‌های ورزشی دارای یک جامعه هدف مشخص هستند.

هوشیار، ادامه داد: کوچک‌ ترین نهاد اجتماعی در یک نگاه مکتبی خانواده است و به همین دلیل باید بر روی این نهاد متمرکز شد و علاوه بر اقدامات انجام شده، ورزش خانواده را نیز مورد توجه قرار داد تا از این طریق، پدر و مادران نیز بتوانند در این حوزه ورود کنند.

وی یادآوری کرد: امید است با کمک و همراهی همدیگر، ورزش با ظرفیت و پتانسیل بالایی که دارد، آورده زیادی برای شهر تبریز داشته باشد.

جام پرچم می تواند آغازی برای بروز اتفاقات بزرگ در حوزه ورزش تبریز باشد   

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه جام پرچم متعلق به تبریز بوده و بنیانگذار آن این شهر است، گفت:  این رویداد فرهنگی و فرزشی می تواند آغازی برای رخ دادن اتفاقات بزرگ در حوزه ورزش این شهر باشد.

مرتضی موحدنیا، با اشاره به افتتاح دبیرخانه دائمی جام پرچم در تبریز افزود: موفقیت‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی تبریز، حاصل همکاری بین بخشی است و از این رو شهرداری در بخش‌های فرهنگی و اجتماعی فعالیت چشمگیری دارد.

وی با بیان اینکه نبود گدا و معتاد متجاهر در تبریز، حاصل همکاری و اراده بین بخشی است، اظهار داشت: در زمان کنونی وجود این جمع نشان دهنده این است که اراده بین بخشی در راستای پیشبرد اهداف اجتماعی و فرهنگی در آذربایجان‌شرقی و تبریز وجود دارد.  

المپیاد فرهنگی ورزشی جام پرچم فرصت خوبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی است

سخنگوی شورای اسلامی تبریز نیز در این مراسم گفت: برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی جام پرچم، فرصت خوبی برای شناسایی و پرورش استعدادها و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است.

شهرام دبیری، افزود: برنامه جامعی برای اوقات فراغت مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان وجود ندارد در حالی که مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان نیازمند ارایه برنامه‌های مختلف است.

وی اظهار داشت: جام پرچم، فرصتی برای حضور کودکان، نوجوانان و جوانان برای تخلیه انرژی، رقابت سالم و ایجاد دوستی و ارتباط بیشتر است تا از این راه بتوان با شناسایی و پرورش استعدادها به آینده شهر کمک کرد.  

دبیری، ادامه داد: برگزاری این المپیاد، برنامه ریزی خوبی برای گردهم آمدن بسیج، شهرداری، اداره کل ورزش و جوانان و آموزش و پرورش است و این برنامه می‌تواند به رویداد مهمی در سطح کشور تبدیل شود.

دانش آموزان از المپیاد فرهنگی ورزشی جام پرچم استقبال چشمگیری می کنند

رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی تبریز نیز در این مراسم گفت: با توجه به بازگشایی مدارس و اطلاع رسانی های انجام شده با استقبال چشمگیر دانش آموزان از این رویداد فرهنگی و ورزشی، این رویداد در سال جاری بهتر برگزار خواهد شد.

حکیمه غفوری، با اظهار امیدواری برای درخشش هرچه بیشتر جام پرچم در آینده، افزود: امید است تا خانواده‌ها با استقبال از این رویدادهای فرهنگی و ورزشی، فرزندان سالم و تندرستی تحویل جامعه دهند.