به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن آصفی روز چهارشنبه در همایش مدیران شهرستانی جمعیت هلال احمر منطقه یک کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، افزود: توسعه خانه های هلال در سطح استان را هرچقدر با قوت و قدرت بیشتری دنبال کنیم و کمیت و کیفیت آنها را ارتقا دهیم، خدمات رسانی بهتر به جامعه هدف را در پی خواهند داشت.
وی اضافه کرد: اولین هدفی که با توسعه خانه های هلال تحقق پیدا می کند, آموزش های عمومی هلال احمر است که به شدت ارتقا می یابد و زمان طلایی نجات جان انسانها تا رسیدن تیم های امداد و نجات در حوادث و بحران به نحو مطلوب کاهش خواهد یافت.
آصفی افزود: خودامدادی ها در حوادث غیرمترقبه موجب نجات جان انسان ها می شود و آموزش های خانه های هلال و تشکیل تیم های امدادی در نقاط دوردست و کم برخوردار در این زمینه بسیار موثر است.
وی همچنین گفت: اگر در خانه های هلال، دپوی اقلام امدادی را نیز داشته باشیم، توزیع اقلام در حوادث غیرمترقبه سرعت می گیرد و امدادرسانی اولیه با کاهش زمان رسیدن تیم های امدادی بهبود خواهد یافت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: یکی دیگر از مزایای خانه های هلال آن است که خیلی از خدمات جمعیت هلال احمر در مناطق کم برخوردار و مناطق روستایی ارایه می شود و از مراجعه مردم به شعب شهرستانی جلوگیری خواهد شد.
وی افزود: بدون شک کسانی که در خانه های هلال حضور می یابند از معتمدان مناطق هدف بوده و شناخت و آگاهی لازم نسبت به آنها در روستاها و مناطق کم برخوردار وجود دارد و در ارایه خدمات جمعیت تسهیلگری خواهند کرد.
این مسوول گفت: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برای اجرای خیلی از برنامه های فرهنگی خود نیازمند هماهنگی در شهرستان ها و مناطق کم برخوردار است ولی اگر خانه های هلال به درستی شکل بگیرد می تواند بستری برای اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی در این مناطق باشد.
آصفی افزود: در حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر برخی برنامه ها مانند ویزیت رایگان بیماران و درمان آنها را داریم که اگر خانه های هلال به درستی شکل بگیرد خیلی از تیم ها در مناطق کم برخوردار خدمات را به درستی ارایه خواهند کرد.
در حال حاضر بیش از ۹۰ خانه هلال در استان قزوین وجود دارد که در صورت بروز حادثه در کمترین زمان برای امدادرسانی به حادثه دیدگان و مصدومان اقدام خواهند کرد.