به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس کاظمی روز چهارشنبه در همایش مدیران جمعیت هلال احمر منطقه یک کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، افزود: وقتی انقلاب اسلامی پیروز شد، چند نهاد از جمله کمیته امداد، بسیج مستضعفین و جهاد سازندگی را مبنی بر اجتماع مردم ایجاد کرد و در شرایطی که کشور ثباتی نداشت ظرفیت های مردمی در مراحل تصمیم گیری، تصمیم سازی و اجرا به کار گرفته شد.
وی اضافه کرد: وقتی کارها به مردم سپرده شد و با حضور توده های مردم برای حل مشکلات اقدام گردید و از دل سخت ترین و شدیدترین بحران ها و مشکلات سربلند بیرون آمدیم.
کاظمی گفت: انقلاب اسلامی با حکمرانی مردمی به یک الگوی الهام بخش تبدیل شد و بسیاری از جنبش ها از جمله انصارالله یمن بر طبق اندیشه های امام راحل کار خود را در پیش گرفتند.
وی افزود: امروزه دشمن در تمامی میدان ها علیه انقلاب اسلامی به جز میدان معیشت و رسانه ناامید شده است ولی در این دوحوزه تلاش می کند که نتیجه و خروجی این دو رویکرد و راهبرد منجر به کلافه و ناامید کردن مردم و القای ناکارآمدی دین در اداره جامعه بوده و امروز همه دعوا بر سر همین است.
کاظمی گفت: دشمنان می خواهند این باور را که نسخه جمهوری اسلامی کارآمدی ندارد با جنگ رسانه ای و معیشتی به همه لایه ها برسانند و باید مدیران با توجه به تعهد خود به انقلاب و شهدا با عمل صادقانه ثابت کنند که نسخه انقلاب اسلامی درمان دردهای این کشور است.
فرماندار قزوین با اشاره به ۱۵ مرداد سالروز شهادت شهید عباس بابایی، گفت: شهر قزوین افتخار دارد سه چهره نورانی و ممتاز و درخشان در آسمان شهادت شامل شهید رجایی، شهید بابایی و ابوترابی را تقدیم ملت ایران کرده است که هرسه چهره به عنوان مدیران و کارگزاران طراز انقلاب اسلامی و به عنوان یک الگو شناخته می شوند.
وی گفت: وقتی زندگی این بزرگواران را نگاه می کنیم پر از درس و آموزه های عملی برای مدیران، کارگزاران و خدمتگزاران است تا خسته و ناامید نشویم و برای خدمت عاشقانه، خالصانه و صادقانه که شعار هلال احمر در محرومترین نقاط است تلاش بکنیم.
کاظمی افزود: تجربه خانه های هلال بسیار ارزشمند است و باید با تمام توان برای خدمت به مردم در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته اقدام کنیم.
خانههای هلال تابآوری اجتماعی جامعه را برابر حوادث افزایش میدهد
مسوول هماهنگی خانههای هلال جمعیت هلال احمر کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه خانههای هلال تابآوری اجتماعی جامعه در برابر حوادث را افزایش میدهد، گفت: فلسفه فعالیت خانه هلال خدمت داوطلبانه مردم به مردم است و به نوعی امدادگر شدن جوامع محلی موجب کاهش خسارات ناشی از بلایای طبیعی و بحران خواهد شد.
حسن فراهانی افزود: خانههای هلال ظرفیتی برای استمرار چرخه خدمت رسانی مطلوب است و از سوی دیگر با توجه به گستردگی و پیچیدگی مأموریتهای هلال احمر به این ترتیب از فشارهای زیادی که به واسطه مشکلات و تنگناهای اقتصادی به جمعیت هلال احمر وارد میشود، کاسته خواهد شد.
وی اظهار داشت: بیش از یک قرن از فعالیت عامالمنفعه، جمعیت هلال احمر می گذرد و این سازمان به واسطه برخورداری از بزرگترین ثروت سازمانی یعنی سرمایه اجتماعی توانسته است نقش پررنگی در عبور از بحرانها و چالشها ایفا کند.
فراهانی تصریح کرد: وقوع حوادث چند ساله اخیر به لحاظ جغرافیایی نشان داد که بدون مشارکت جوامع محلی اجرای مأموریتهای هلال احمر بسیار سخت و دشوار است و همچنین با توجه به شرایط اقتصادی کشور و هلال احمر امکان تولیگری تمام وظایف برای ما وجود ندارد بنابراین بهترین راهکار سپردن کارها به دست مردم و هدایت و راهبری آنها است.
این مسوول ادامه داد: خانههای هلال امروز در مسیری قرار گرفته که به عنوان بستر ارائه آموزشهای همگانی و افزایش آمادگی عمومی شناخته میشود و یک پایگاه اجتماعی است که به معنای واقعی در افزایش تابآوری جامعه دخیل و اثرگذار می باشد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر خانههای هلال در مسیری قرار گرفته که با کمترین هزینه و تشریفات نقش حمایت گرانه جمعیت هلال احمر را در حوزه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به خوبی ایفا میکند.
مسوول هماهنگی خانههای هلال در کشور افزود: خانههای هلال نه تنها وظایف جمعیت را انجام میدهند بلکه میتوانند به یک پایگاه فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی در روستاها تبدیل شود.