به گزارش خبرنگار معارف ایرنا، حجت الاسلام مسعود عالی در پنجمین شب از عزادارای ماه محرم در هیات آیین حسینی گفت: بزرگترین نماد اومانیسم که اصالت انسان را اصل می داند، بی حجابی است و چون حمله به حجاب کرده اند، مجبوریم روی حجاب تمرکز کنیم. در اندلس ابتدا حجاب را از بین بردند و بعد توانستند جنگ های صلیبی را به راه بیاندازند و بر مسلمانانی که شکست ناپذیر بودند، پیروز شوند. فرانسه در الجزایر که دارای زنان با حجاب و پوشیه بودند، با پول دادن به دختران فرانسوی بی حجاب و زیبا، باعث بی حجابی دختران الجزایری شد و به جنگی انجامید که الجزایر یک میلیون کشته داد.
وی تاکید کرد: بسیاری از خواهران بدحجاب، اهل نماز هستند و در مجالس حسینی شرکت می کنند و برای امام حسین (ع) اشک می ریزند و حتی برخی از بی حجاب ها اینگونه هستند اما کسی که بی حجابی را ترویج می کند، دانسته یا نادانسته پرچم کفر و فرهنگ مادی را بلند می کند.
عالی با استناد به روایاتی که دوران آخرالزمان را دوره حیرت و سرگردانی معرفی کرده است، گفت: در دوران حیرت که بر اساس روایات برای مومنان آخرالزمان است یکی از نقشه های سنگین شیطان، زدن پیوندهای محبوب خدا و سست کردن پیوندهایی است که خدا در جامعه دوست دارد؛ پیوندهایی که دین و اخلاق در گروی آن پیوندهاست. در بین این پیوندها دو مورد بسیار مهم است و شیطان توجه ویژه ای به آن دارد. یکی پیوند خانواده و دیگری پیوند مومن با امام حق است و اگر شیطان بتواند پیوند خانواده را از بین ببرد، باعث فروپاشی آن می شود و اخلاق و تربیت در جامعه از بین می رود و اگر پیوند امام و جامعه را بزند، دین را نابود می کند.
وی با بیان این که شیطان با مهندسی جهان آشناست و جایی را هدف قرار می دهد که بسیار حساس است، ادامه داد: اگر جامعه بخواهد اخلاقی باشد، باید خانوادهای سالم داشته باشیم. در روایات آمده است که در آخرالزمان حتی جوامع اسلامی دچار آسیب های فراوان می شوند. مثلا عاق شدن افزایش می یابد. یعنی هم فرزندان حرمت بزرگترها را نگه نمی دارند و باعث دلشکستگی آنان می شوند و هم پدر و مادر شخصیت فرزندان را خدشه دار می کنند. افزایش طلاق، کاهش پیوندهای خانوادگی، کوچک شمردن پدر و مادر، شبیه شدن زنان به مردان یا مردان به زنان و همجنسگرایی از علائم آخرالزمان است که این اتفاقات را در جهان می بینیم.
این پژوهشگر مذهبی تاکید کرد: شیطان یک موجود تخیلی نیست بلکه موجودی واقعی با نقشه و برنامه است و حتی دارای لشکر است که اگر سران لشکرش کوتاهی کنند، گردن آنان را می زند.
نقشه های صهیونیست برای نابودی بنیان خانواده
وی به مخاطبان سفارش کرد تا کتاب دانشوران صهیون را بخوانند و افزود: این کتاب درباره اهداف و سازماندهی صهیونیست هاست و در پروتکل دهم آنها آمده که خانواده های غیر یهود باید دچار فروپاشی شوند و حتی فرزندان از خانه به خیابان ها کشیده شوند. یهودیان نژادپرست، غیریهود را انسان نمی دانند. در کتاب تلمود که به گفته خودشان تعلیمات شفاهی حضرت موسی است، نوشته شده که بنی اسراییل، نژاد برتر است و بقیه انسان ها حیواناتی هستند که به شکل انسان اند و باید در خدمت آنها قرار گیرند اگرنه باید با کمترین هزینه ای از بین بروند. در تلمود آمده است که اگر می توانید، آنان را با سنگ بکشید و با شمشیر نکشید که شمشیرتان کند خواهد شد.
عالی اضافه کرد: برای فروپاشی خانواده، محور خانواده یعنی زن را مورد حمله قرار داده اند. چون اگر زن دچار سقوط شود، مرد را نیز از نظر تربیتی به سقوط خواهد کشاند و در نتیجه جامعه سقوط خواهد کرد. مساله حجابی که گاهی در جامعه مطرح می شود و امروز اوج گرفته، مساله تقابل دو نماد است. حجاب دارای عقبه دین و عفت و حیا و خانواده است و بی حجابی نماد بی دینی و بی خدایی و عقبه فکری اومانیسم است که معتقد است خانواده در کار نیست و انسان باید از تن و بدن لذت ببرد و اگر حجاب را هدف قرار داده اند، به این دلیل است که وقتی زن سقوط کرد، خانواده و سپس دین را از بین می برند.
برهنگی از چه زمانی مطرح شد
وی درباره عقبه فکری بی حجابی در تاریخ جهان گفت: تاریخچه ای از برهنگی بعد از رنسانس در غرب در حدود هشت قرن قبل و به ویژه دو سه قرن اخیر مطرح شده که دوران مدرنیته نامیده می شود و اتفاقی در غرب افتاد و آن این بود که به خاطر خشونت کلیسای قرون وسطی به فقط به خدا پشت کردند و در مقابل دین و کلیسا بلکه در مقابل خود الهی انسان ایستادند و حتی با انکار جهان غیرمادی، انسان را یک حیوان باهوش نامیدند که فقط در دنیا می تواند لذت ببرد و هر چیزی که مانع لذت است باید کنار گذاشت. وقتی خدا کنار گذاشته شد، انسان به عنوان محور قرار گرفت و مکتب اومانیسم یعنی اصالت انسان بوجود آمد.
این استاد حوزه ادامه داد: انسانمحوری به عنوان یک سبک زندگی قرار گرفت. مثلا در مجسمه سازی می توان این سبک را دید. میکل آنژ مجسمه داود را ساخت که شاهکار است ولی این مجسمه با بدنی عریان است. پیام این مجسمه این است که انسان فقط همین تن و بدن را دارد. صورت حضرت مریم قبل از رنسانس صورت یک زن باحیا بود که چشمه ها از حیا فرو افتاده و با حجاب کامل و نورانی است و هر کسی آن را می بیند، متوجه می شود که مریم یک قدیسه است ولی تصاویر بعد از رنسانس فقط به دنبال یک چهره زیبای دنیایی است و دیگر چشم های با حیا دیده نمی شود.
وی افزود: در پوشش نیز این اتفاق رخ داد. اگر تاریخ لباس را در کشورهای غیر اسلامی و تمدن هایی که دین نداشتند، ببینید در تمام این مناطق با وجود اختلاف در رنگ و دوخت، لباس در سه چیز مشترک بود. بلند، گشاد و بدن پوش؛ قبا در ایران در بعضی مناطق مثل خراسان جنوبی یا یزد دیده می شود که به صورت کت های بلند هستند. در فیلم ارزشمند دلیران تنگستان که حماسه بزرگ رئیسعلی دلورای و دلیرانی را در مقابل انگلیس رقم زدند، از همین قباهایی بود که امروز به تن روحانیون است.
عالی افزود: در لندن یک نمایشنامه خیابانی اجرا کردند که ۱۲۰ سال پیش لندن را نشان می داد و لباس خانم های معمولی مانند لباس راهبه ها بود ولی به تدریج به ویژه در دهه های اخیر لباس ها آب رفت و تبدیل به لباس های تنگ، چسبان و بدن نما شد. یعنی هر چه مانع از لذت بردن از تن و بدن است باید به حداقل برسد یا حذف شود. در معماری نیز اینچنین است. خانه هایی با آشپزخانه های اُپن جزو معماری اسلامی نیست. خانه های آپارتمانی سبک اسلامی نیست. البته امروز چاره ای نیست ولی این سبک معماری دینی نیست. در خانه هایی که معماری اسلامی وجود داشت، افراد محفوظ بودند. مثلا چکش هایی به در آویزان بود که مخصوص زنان و مردان بود و اتاق پذیرایی نیز به گونه ای بود که مهمان تمام خانه را نبیند تا قسمت اندرونی محفوظ باشد.
برهنگی نماد فرهنگ اومانیسم
وی اضافه کرد: برهنگی نمادی از فرهنگی است که معتقد است انسان فقط تن و بدن است و باید تا قبل از مردن از آن لذت ببرد. این فرهنگ، عقبه فکری اومانیسم را دارد. در چنین جامعه ای زنی ارزش بیشتری دارد که چشم های بیشتری را به بدن خود خیره کند و افراد بیشتری را به دنبال خود به راه بیاندازد. لذا در آن جامعه زن به یک ویترین و کالای لوکس تبدیل شد که به ضرر زن و به نفع مردان حریص و جامعه سرمایه داری انجامید. شش کشور خلیج فارس که نام اسلامی را یدک می کشند دارای شبکه تلویزیونی هستند که فقط به تبلیغ کالا می پردازند و ۹۵ درصد این تبلیغات برای فروش محصولات با نمایش بدن زنان است و چنین زنی به کالای لوکس تبدیل شده است.
سومین تجارت جهانی برای زنان و کودکان
عالی اضافه کرد: تجارت زن و کودک به عنوان سومین تجارت جهانی بعد از تجارت اسلحه و مواد مخدر مطرح است. به طوری که برخی کشورها به صورت رسمی مانند کالا واردات و صادرات دارند. داعش، زنان ایزدی و مسیحی و مسلمان را به عنوان برده جنسی به قیمت هفت تا هشت هزار دلار می فروختند. امروز صنعت گردشگری جنسی از پردرآمدترین تجارت هاست. چهارمین تجارت جهانی نفت و گاز است و پنجمین تجارت عبارت از گردشگری است. لذا شخصیت زن له شد و به خلاقیت و علم و مدیریت زن توجهی نشد و شبیه جاهلیت گذشته که زن را زنده به گور می کردند، جاهلیت مدرن شخصیت زن را زنده به گور می کند.
فلسفه حجاب از نگاه علمی
این استاد حوزه خطاب به زنان گفت: فلسفه حجاب در اسلام همین است که شما جاذبه های زنانه را که به کالا تبدیل می کند، بپوشانید تا انسانیت شما بیرون بیاید. با زبان دینی سخن نمی گویم بلکه استدلال علمی حجاب است. در آیه ۵۹ سوره احزاب به پیامبر می گوید به همسران، دخترانت و زنان مومن بگو که پوشش خود را کامل کنند که اگر این کار را انجام دهند، نزدیک تر به آن است که شناخته شوند ولی اذیت نشوند. وقتی کسی را به کالا بودن بشناسند، اذیت می شود ولی اگر کسی به انسانیت خود شناخته شود، علم و مدیریت و خلاقیتش شناخته می شود و اذیت نمی شود.
آماری از خانواده های تک والدی
وی افزود: زنی که به ویترین تبدیل می شود، دیگر نقش همسری و مادری را نخواهد داشت و در غرب همه معتقدند خانواده در غرب دچار فروپاشی شده و تعریف آنها از خانواده تغییر کرده و می گویند خانواده جایی است که یک زن و مرد یا دو زن و دو مردم با هم ازدواج می کنند. همچنین خانواده های تک والدی که یعنی پدر فرزند مشخص نیست و به عبارتی فرزندان نامشروع هستند.
عالی با استناد به آماری از مرکز مطالعات خانواده زیر نظر سازمان ملل گفت: طبق آمار این مرکز تا سال ۲۰۱۵ در تمام دنیا خانواده های تک والدی افزایش داشته به گونه ای که فرانسه ۵۷ درصد، سوئد ۵۴ درصد، انگلیس ۴۶ درصد، آلمان ۳۱ درصد و آمریکا ۴۱ درصد خانواده تک والدی دارد در حالی که ترکیه دو درصد و کشورهای ایران و عراق و افغانستان با هم زیر یک درصد هستند.
وی ادامه داد: دنیای غرب حتی ازدواج سفید را که زن و مرد هیچ تعهدی در آن ندارند، خانواده می داند و خانم فاطمه حقیقت جو نماینده مجلس ششم، بعد از کشف حجاب در آمریکا، گفت ازدواج سفید دارد. دنیای غرب فقط مانده که ازدواج انسان با حیوان را هم جزو خانواده بداند.
شکلکهای خانواده غربی در تلفن های همراه
این استاد حوزه همچنین گفت: اگر شکلک (استیکر)های تلفن همراه را ببینید، متوجه می شوید انواع این خانواده هایی که گفته شد در آنجا وجود دارد. در سند ۲۰۳۰ که ۱۷ هدف را دنبال می کردند، مسائل مختلفی مطرح بود که سبک زندگی غربی در کشورهای اسلامی پیاده شود و یکی از اهداف سند ۲۰۳۰ تحکیم خانواده بود ولی همان خانواده های همجنس بازی که مدنظر خودشان بود. ببینید پای سند ۲۰۳۰ را چه کسی امضا کرده است. الان حجاب و بی حجابی بحث روسری و مسائل شرعی نیست بلکه تقابل دو نمادی است که گفتیم.