به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اداره کل دامپزشکی استان تهران، «مهدی سلوکانه» در این اطلاعیه ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم گفت: با توجه به ذبح دام از سوی هیاتهای عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تهیه غذا برای عزاداران حسینی، تقاضا میشود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرفکنندگان و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان بهویژه بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه - کنگو (CCHF) دام موردنیاز خود را فقط از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی، تهیه و در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی، کشتار کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران افزود: در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتماً از دستکش، ماسک، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتار دام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده شود.
وی تصریح کرد: گوشت پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتیگراد) نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.
سلوکانه گفت: اداره کل دامپزشکی استان تهران و ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان همچون سالهای گذشته و بر اساس دستورالعملها و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و بهمنظور سلامت جامعه و بهداشت محیط، با ۲۱ اکیپ ثابت، ۲۹ اکیپ سیار و ۴۵ دکتر دامپزشک، ۴۴ بازرس بهداشتی گوشت و ۱۶ ناظر بهداشتی در ایام محرم اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی خود از واحدهای تحت پوشش میکند.