به گزارش خبرنگار ایرنا "مجتبی صارمی" روز پنجشنبه در جلسه بررسی روند توسعه ارتباطات روستایی افزود: این طرح ها تا پایان امسال در خرم آباد، دورود، بروجرد، ازنا، الیگودرز، پلدختر، کوهدشت، چگنی و دلفان مشروط به فراهم شدن شرایط لازم، بهره برداری می شود.
وی تصریح کرد: در برخی مواقع برای اجرای شبکه های فیبر نوری علاوه بر مشکل معارضان محلی، باید تفاهم نامه و مجوزهایی با برخی ادارات از جمله راهداری و حمل و نقل جاده ای، محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری تبادل شود.
وی تاکید کرد: با توجه به کوهستانی بودن لرستان، توسعه فیبر نوری روستایی برای پوشش حداکثری روستا و جاده های استان در راستای افزایش بهره وری در استفاده از زیرساخت های ارتباطی موجود، اتصال نقاط مختلف و دور روستایی و جاده های بین شهری و تامین زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات ضروری است.
وی گفت: توجه به مناطق محروم و کاهش شکاف دیجیتالی بین شهر و روستا از برنامههای اولویت دار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مهمترین بستر تحقق اهداف دولت مردمی در مورد تسهیل ارائه خدمات دستگاهها به مردم حرکت به سمت الکترونیکی شدن خدمات و هوشمندسازی آن است که باید بستر آن در تمام مناطق روستایی و شهری فراهم شود.
بیش از چهار هزار کیلومتر فیبر نوری در لرستان وجود دارد.