به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین که آیتالله سید محمد سعیدی تولیت آستان حضرت معصومه (س) نیز حضور داشت، دانشآموزان شرکت کننده در حالی که پیشانی بندهای منقش به شعار یا قاسمبنالحسن داشتند، با آرمانهای شهیدان گلگون کفن حماسه خونین کربلا تجدید میثاق کردند.
همچنین پس از تلاوت آیههایی چند از کلامالله مجید و اجرای سرود ساقی کوثر، مدیرکل آموزش و پرورش استان طی سخنانی با بیان اینکه نهضت عاشورا یک نهضت ماندگار در تاریخ اسلام است و نظیر آن نبوده و نخواهد بود اظهار داشت: این نهضت بزرگترین نهضتی است که مسیر زندگی انسانها را ترسیم میکند.
علیرضا رحیمی افزود: اتفاقهایی که در جریان عاشورا و صحرای کربلا رخ داد، در ابعاد مختلف زندگی فردی، اجتماعی، خانوادگی، عاطفی، افتصادی و روابط اجتماعی میتواند الگو و اُسوه همه بشریت قرار بگیرد و هر کسی که با فرهنگ عاشورا، سیره و منش یاران امام حسین (ع) آشنا شود، قطعا زندگی او در مسیر رضایت الهی خواهد بود.
وی با ذکر این نکته که در نهضت عاشورا برخی مفاهیم جایگاه عظیمی دارد بیان داشت: نخستین مسالهای که در نهضت عاشورا قابل توجه است، مساله نماز است، نمازی که به قول حضرت امام (ره) کارخانه انسان سازی و پالایش کننده روح و روان در طول شبانه روز است و قطب نمای زندگی میباشد و انسان را از انحراف در مسیر باز میدارد.
مدیرکل آموزش و پرورش قم همچنین با اشاره به تولی و تبری گفت: زندگی انسان مشحون از این دو مقوله است، یعنی هم دوست دارد که دوست بهدارد و هم دوست دارد که دشمن بهدارد.
رحیمی در ادامه یادآور شد: در زیارت عاشورا نیز عشق ورزیدن به اهل بیت و در مقابل دشمنی کردن با دشمنان اهل بیت مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: امروز هم یک عدهای مانند آمریکا و اسرائیل و اعوان و انصارشان دشمن اسلام و مسلمانان هستند، که باید از آنها تبری جست، و یک عده نیز دوستدار اسلام و مستضعفان هستند و ما به سبک و سیره امام حسین وظیفه داریم که به دوستان و عاشقان خدا مهرورزی داشته باشیم.
رحیمی بیان کرد: امروز یکی از ابزارهایی که به شدت دشمن روی آن سرمایهگذاری میکند، جوانان و نوجوانان را از مسیر خارج کند، فضای مجازی است، از این رو تحریم کانالهای ضد انقلاب و مطالب خلاف انسانیت و اسلامیت یک نوع تبری جستن از دشمن است، و ترویج خوبیها، نیکیها و فضایل اخلاقی نیز یکی از مصداقهای تولی جستن به امامان معصوم به شمار میآید.