به گزارش روز جمعه ایرنا؛ سلمان اسماعیلی در نشست کمیته برنامهریزی شهرستان ملایر اظهار داشت: مدیران موظف هستند برای جذب و هزینه کرد هر ریال این بودجه برنامهریزی کنند.
وی با بیان اینکه ۱۰ درصد اعتبارات در کمیته برنامهریزی و مابقی به صورت گلوبال و در اختیار وزارتخانهها و دستگاههای کل است، خطاب به مدیران تاکید کرد: تمام توان و هنر خود را برای جذب ۹۰ درصد بودجه در اختیار وزارتخانهها و اعتبارات ملی صرف کنند.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه بخشی از این اعتبار باید به سمت تحول پیش برود، افزود: مدیران باید برنامهمحوری را در راس هزینهکرد بودجه امسال قرار دهند و هر دستگاه اجرایی که برنامه تحولی نداشته باشد، اعتباری به آنها تعلق نمیگیرد.
اسماعیلی عدالتمحوری را از دیگر شاخصهای مهم کاری مدیران در بودجه امسال عنوان کرد و گفت: در توزیع اعتبارات امسال، اولویتها را مد نظر قرار دادیم و از مدیران نیز چنین مطالبهای را داریم.
وی استفاده از ظرفیت قانونی بودجه را یک ضرورت برای مدیران دانست و گفت: مدیران دستگاههای اجرایی باید با تمام توان بودجه دستگاهی خود را جذب کنند تا سهم این شهرستان در شهر دیگری هزینه نشود.
وی با تاکید بر اینکه اولویت بر تکمیل پروژههای نیمهتمام است، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی باید به صورت فصلی عملکرد مالی خود را به صورت شفاف ارائه دهند و اطلاعات کاملی از روند پروژهها و عملکرد مالی خود داشته باشند.
اسماعیلی تهیه بانک جامع اطلاعاتی، ارائه آمار درست و واقعی، رشد متوازن و اصلاح شاخصها را از دیگر الزامات مدیران این شهرستان عنوان کرد و افزود: هیچ بهانهای برای کمکاری و کوتاهی در ارائه خدمات به مردم پذیرفته نیست.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید برنامه و چشمانداز مناسبی برای حوزه کاری خود داشته باشند، گفت: بر اساس توزیع عدالت، به شهرهای کوچک همچون اسلامشهر آقگل و مناطق حاشیه شهر اعتبارات خوبی تعلق گرفته است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار ارائه آمار و گزارشهای درست از سوی مدیران شد و گفت: گزارشها و تشخیص مدیران باید درست و به گونهای باشد که بتوانیم اعتبارات بیشتری برای این شهرستان بگیریم.
"هادی بیگینژاد" با بیان اینکه اعتبارات تخصیص یافته به این شهرستان بر مبنای گزارش مدیران است، از اختصاص ۱۳ درصد اعتبارات امسال به این شهرستان ابراز گلایه کرد.
دبیر کمیته برنامهریزی شهرستان ملایر نیز گفت: سال گذشته مبلغ یک هزار و ۱۹۱ میلیارد تومان بودجه از ردیفهای مختلف برای استان همدان مصوب شد که ۵۶ درصد از این مبلغ تخصیص یافت.
"ایرج کریمی" ادامه داد: از این مبلغ، ۱۸۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در ردیفهای مختلف به شهرستان ملایر تعلق گرفت که ۵۹.۶ درصد از این مبلغ تخصیص یافت و میانگین تخصیص ملایر سه درصد از میانگین استانی بیشتر بود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۵۰ پروژه در این شهرستان دست اجرا داشتیم که بخشی از آنها تکمیل شد، بیان کرد: پیشبینی میشود امسال نیز همین تعداد پروژه را در سطح این شهرستان داشته باشیم.
دبیر کمیته برنامهریزی شهرستان ملایر افزود: امسال از مجموع ۳۳۱ میلیارد تومان اعتبار از محل استانی، ۵۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معادل ۱۶ درصد به ملایر اختصاص یافته است.
کریمی گفت: سهم شهرستان ملایر از بودجه امسال معادل ۱۳ درصد است و پیشبینی میکنیم این مبلغ تا پایان سال به ۳۰۰ میلیارد تومان برسد.