به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدتقی صفری روز شنبه در جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان گناوه افزود: هر کدام از اعضای کارگروه، بنا به وظایفی که قانون برای آنها تعریف کرده است در برابر متخلفان عمل کنند.
وی اظهارکرد: بازدید میدانی، نظارت دقیق و بازرسی های مستمر از نانوائی ها در زمینه بهداشت، سلامتی، مرغوبیت و کیفیت نان و آزمایش از آرد و خمیر تهیه شده در اولویت کاری مجموعه کارگروه آرد ونان قرار گیرد.
صفری افزود: مصوبههایی که در این کارگروه اتخاذ می شود لازم اجرا است و در جلسه بعدی باید گزارش کاملی از روند آن ارایه شود.
فرماندار گناوه ادامه داد: وضعیت کنونی نان در این شهرستان رضایت بخش نیست و شاهدیم نانهای عرضه شده به مردم، متفاوت و از کیفیت و مرغوبیت لازم برخوردار نیستند به گونه ای که حالت سوختگی، خشک و مدت زمان ماندگاری کمی دارند.
وی گفت: دلایل وضعیت کنونی نان هایی که نانوایی ها پخت و از کیفیت نامناسب برخوردار نیست، توسط کارشناسان مربوطه دقیق بررسی و نتیجه آن در جلسه آینده ارایه شود.
صفری بیان کرد: تحول و سرو سامان دادن نانوایی ها از جمله متحدالشکل بودن لباس، ترازوها، نصب تور برای جلوگیری از ریختن نان در محل ایستادن مشتریان در صف ضرورت است و باید به آن عمل شود.
فرماندار گناوه افزود: توجه به محرومان و اقشار جامعه، مستلزم نظارت قوی ما است که با وحدت رویه و همفکری باید به آن عمل شود تا امیدوار به آینده نظام و انقلاب شوند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای بیش از ۷۰ واحد نانوایی است.