به گزارش روز شنبه ایرنا از معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استانهای کشور در بازه زمانی ۵ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۴.۷۲ درصد بوده است؛ در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با ۵۹.۱۳ درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان تهران با ۳۶.۱۸ درصد بوده است.
همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۴.۷۲ درصد بوده است که فرودگاهها با ۹۳.۴۸ درصد بیشترین میزان رعایت و مراکز ورزشی با ۳۹.۳۳ درصد کمترین میزان رعایت را در این شاخص داشتهاند.
همچنین میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی کشور نیز از ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۵.۲۵ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به مدارس با ۷۷.۴۴ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به مراکز تفریحی با ۱۶.۴۶ درصد است.
میانگین درصد رعایت شیوهنامه فاصلهگذاری در اماکن عمومی استانهای کشور نیز از ۵ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۳۲.۸۴ درصد بوده که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با ۵۳.۶۳ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به همدان با ۱۹.۰۸ درصد بوده است.
همچنین میانگین درصد رعایت شیوهنامه فاصلهگذاری در اماکن عمومی کشور از ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۳۲.۸۴ درصد اعلام شده که دانشگاهها با ۷۲.۸۶ درصد بیشترین درصد رعایت و استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی با ۲۷.۴۹ درصد کمترین میزان رعایت شیوهنامه فاصلهگذاری را داشتهاند.
میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استانهای کشور از ۵ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۴۵.۳۲ درصد بوده است؛ در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به استان آذربایجان غربی ۶۳.۷۹ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به چهارمحال و بختیاری با ۳۵.۵۸ درصد بوده است.
همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور از ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۴۵.۳۲ درصد اعلام شده است؛ فرودگاهها با ۹۱.۳۰ درصد رعایت تهویه مناسب در بالاترین سطح رعایت و مراکز ورزشی با ۳۷.۳۸ درصد در قعر رعایت این شیوهنامهها قرار دارد.
بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۵ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۱۷۷ هزار و ۲۷۹ مورد بازرسی انجام شده است.
همچنین طی این مدت تعداد ۳۴ هزار و ۵۹ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدهاند و ۶۸۶ مورد از این مراکز نیز بسته شدند.