به گزارش ایرنا، همزمان با عاشورای حسینی با حضور گسترده و باشکوه هیآت مذهبی، دستهجات عزاداری گلستان ازسحرگاه امروز دوشنبه پیش از برپایی نماز در فضایی آکنده از نور و معنویت به راز، نیاز، عزاداری و سوگواری پرداخته و ضمن قرائت زیارت پر فیض عاشورا در بقاع متبرکه، تکایا، مساجد، حسینیهها و در سطح معابر و محل برگزاری آیینهای سوگواری در فریضه باشکوه نماز جماعت ظهر عاشورا به یاد آخرین نماز امام حسین(ع) در دشت کربلا، شرکت کردند.
خیل عظیم سوگواران امام حسین(ع)، حضرت عباس(ع) و قهرمانان حماسه تاریخ ساز کربلا همزمان با عاشورای حسینی با رعایت کامل پروتکال های بهداشتی در مکان های روباز تعیین شده به عزاداری و اقامه نماز پرداختند.
نماز ظهر عاشورا در مرکز گلستان به امامت آیتالله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان و با حضور عزاداران حسینی با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در خیابان امام خمینی منتهی به میدان عباسعلی اقامه شد.
عزاداران ضمن قرائت زیارت عاشورا وپس از اقامهنماز در رثای شهادت مظلومانه سید و سالار شهیدان عالم حضرت سیدالشهدا(ع) و اصحابش سوگواری کردند و اشک ماتم ریختند.
با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا در استان گلستان نماز ظهر عاشورای امسال با افزایش نقاط برگزاری برنامهریزی شد و نمازگزاران با رعایت فواصل بهداشتی و با به همراه داشتن مهر و سجاده شخصی، نماز جماعت ظهر عاشورا را اقامه کردند.
حضور جوانان و نوجوانان با لباس های مشکی به خاطر سالروز شهادت اباعبدالله الحسین (ع) در این نماز باشکوه جلوه های خاصی را ایجاد کرده بود.
امام حسین (ع) به نوعی فدایی نماز و یکی از اهداف قیام این امام همام اقامه نماز بود که در ظهر عاشورا و در میدان جنگ اقامه نماز اول وقت را غنیمت شمرد و این مهم درس بزرگی برای مسلمانان است.
به گزارش ایرنا، امام حسین(ع) سومین اختر تابناک امامت و ولایت در سوم شعبان سال چهارم هجری قمری در خانه حضرت امیرالمومنین(ع) پیشوای اول شیعیان و حضرت فاطمه زهرا(س) یگانه دختر رسول اکرم(ص) در مدینه دیده به جهان گشود.
آن حضرت در مکتب نورانی حضرت محمد(ص) و پدرش مولای اول شیعیان(ع) و مادری چون حضرت زهرا(س) درس آزادی، ایستادگی و جوانمردی را آموخت و پس از شهادت پدرش، همدوش با برادرش امام حسن مجتبی(ع) در راه تبلیغ دین اسلام و آموزههای آن گام برداشت. هنگامیکه امام دوم شیعیان در سال ۵۰ هجری قمری به شهادت رسیدند، رسالت سنگین امامت و هدایت مردم بر دوش امام حسین(ع) واگذار و آن حضرت به مدت ۱۱ سال عهدهدار این امر مهم شدند.
سرانجام در روز دهم محرم (عاشورا) سال ۶۱ هجری قمری، امام حسین(ع) و یارانش باوفایش در راه دین اسلام و ترویج آموزههای آن، احیای احکام دین و زدودن انواع انحرافهای دینی به شهادت رسیدند و درس آزادی و ولایتمداری را در تاریخ ماندگار کردند.
یکی از سنتهای ارزشمند در روز عاشورا اقامه نماز جماعت ظهر عاشور است که طی سالها اخیر، عزاداران حسینی ضمن برپایی مراسم عزاداری، در نماز اول وقت شرکت کرده و به امام حسین(ع) اقامه میکنند.