به گزارش ایرنا، امروز آسمان، زمین و افلاکیان در مصیبت سالار شهیدان گریستند و زن و مرد، کودک و نوجوان، جوان و پیر گلستان سیاهپوش سردار عشق بودند.
امروز دوشنبه ۱۷ مردادماه برابر با دهم محرم ساعتی بعد از طلوع خورشید جوانان و نوجوانان با زنجیرهایی در دست و سربند لبیک یا حسین بر سر با شور و حرارتی عاشقانه در جلوی مساجد، تکایا و هیات ها حاضر شدند تا در عمل به هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی امام حسین (ع) پاسخ دهند.
جوانانی که در روزهای عادی به ندرت تحمل هوای گرم سوزان و همراه رطوبت گلستان را دارند امروز با عشق و علاقه لباسهای مشکی خود را برتن کرده و جلوتر از پدر و مادرهایشان لبیک یا حسین را سردادند.
کمی جلوتر از مساجد و تکایا در مسیر سینهزنی و زنجیرزنی نوجوانانی سینی به دست از کاروان های عاشق سردار و سالار شهیدان استقبال می کنند و مداحی های "سلام آقا " و " احلی من العسل" از بلندگوهای محوطه در حال پخش است.
امروز اقوام گلستانی محزون و غرق در ماتم بوو و هزاران نفر برای لبیک به امام حسین (ع) با پای پیاده قدم به جاده های عشق گذاشتند تا همنوا با حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) ناله سردهند و نماز ظهر عاشورا را کنار هم بخوانند.
نرجس تیموری نوجوان ۱۶ سالهای که همراه دختر خاله خود در آیین اقامه نماز ظهر عاشورا شرکت داشته ه ایرنا گفت: برای پیمان با سالار و سرور شهیدان آمدم تا عهد ببندم راه مستقیم و حق شهیدان کربلا را ادامه دهم.
این دانش آموز رشته تجربی افزود: امروز در آفتاب سوزان گرگان با عشق امام حسین (ع) قرآن و نماز خوانده و درد و دل های ذهن و قلبم را با ایشان بازگو کردم.
وی اظهار داشت: به عنوان یک دختر عاشورایی بهترین دوستم امام حسین (ع) است و به پیروی از مکتب ایشان اهتمام ویژه ای دارم.
سعید کیانی جوان ۲۸ ساله ای که روی ویلچر نشسته بود در گفت و گو با ایرنا گفت: امام حسین(ع) در میدان جنگ نماز اول وقتش را خوانده و چراغ راهنمایی برای نسل من است.
وی که زودتر از باقی افراد در محل برگزاری اقامه نماز ظهر شرکت داشته افزود: در زمان حاضر که جنگی نیست باید راه امام حسین (ع) را ادامه دهیم و حداقل نیازهایمان را سروقت بخوانیم.
وی اظهار داشت: در مکتب عاشورایی ایثار، معنویت، از خودگذشتگی، مقاومت و اعتقادات دینی موج می زند.
کیانی افزود: نهضت عاشورا و قیام سید و سالار شهیدان در اصل طلوع یک نهضت دینی با پیام های ویژه ای بوده که به مرور تجلی در آرمان های ایرانی_اسلامی داشته و اکنون به فرهنگ نسل ما تبدیل شده است.
یلدا خادملو بانوی ۳۰ساله هم بیان کرد: با الگوگیری از امام حسین (ع) نمازهایم را سر وقت می خوانم و در تبیین و بصیرت افزایی همانند ایشان تلاش خواهم کرد.
وی افزود: الگوی من در تبیین و بصیرت افزایی به یقین امام حسین (ع) است و در این راه از ایشان کمک میگیرم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گرگان هم در گفت و گو با ایرنا گفت: اقامه نماز ظهر عاشورا نماد توحید و دین در این عالم است و انسان باید را با ولایت الله مستحکم کنند.
حجت الاسلام جواد محمدزاده افزود: توحید رمز حیات جامعه اسلامی است و در تمدن اسلامی اقشار مختلف مردم حول محور وحدانیت و توحید جمع شده و یک ندای لا اله الا الله را سر می دهند و با استکبار، ظلم، پلیدیها و پستی در راه خدا مبارزه خواهند کرد چرا که هیچ مقامی بالاتر از خدای متعال نیست.
به گزارش ایرنا، امام حسین(ع) سومین اختر تابناک امامت و ولایت در سوم شعبان سال چهارم هجری قمری در خانه حضرت امیرالمومنین(ع) پیشوای اول شیعیان و حضرت فاطمه زهرا(س) یگانه دختر رسول اکرم(ص) در مدینه دیده به جهان گشود.
آن حضرت در مکتب نورانی حضرت محمد(ص) و پدرش مولای اول شیعیان(ع) و مادری چون حضرت زهرا(س) درس آزادی، ایستادگی و جوانمردی را آموخت و پس از شهادت پدرش، همدوش با برادرش امام حسن مجتبی(ع) در راه تبلیغ دین اسلام و آموزههای آن گام برداشت. هنگامیکه امام دوم شیعیان در سال ۵۰ هجری قمری به شهادت رسیدند، رسالت سنگین امامت و هدایت مردم بر دوش امام حسین(ع) واگذار و آن حضرت به مدت ۱۱ سال عهدهدار این امر مهم شدند.
سرانجام در روز دهم محرم (عاشورا) سال ۶۱ هجری قمری، امام حسین(ع) و یارانش باوفایش در راه دین اسلام و ترویج آموزههای آن، احیای احکام دین و زدودن انواع انحرافهای دینی به شهادت رسیدند و درس آزادی و ولایتمداری را در تاریخ ماندگار کردند.
یکی از سنتهای ارزشمند در روز عاشورا اقامه نماز جماعت ظهر عاشور است که طی سالها اخیر، عزاداران حسینی ضمن برپایی مراسم عزاداری، در نماز اول وقت شرکت کرده و به امام حسین(ع) اقامه میکنند.