به گزارش ایرنا از سازمان پزشکی قانونی کشور، دکتر بابک سلحشور افزود: از ماه های پایانی سال ۱۳۹۸ و در پی شیوع و همه گیری ویروس کرونا در کشور، سازمان پزشکی قانونی راهکارهایی را در جهت ارائه خدمات غیرحضوری به مردم مد نظر قرار داد که از آن جمله برگزاری جلسات کمیسیون های تخصصی سازمان به صورت ویدئوکنفرانسی بود.
وی تصریح کرد: برگزاری ویدئوکنفرانسی جلسات کمیسیون با هدف کاهش ترددهای غیرضروری مردم ابتدا تنها محدود به جلسات نوبت سوم کمیسیون (مرکزی) بود، اما ارزیابی نتایج حاصل از آن و رضایت مندی مردم و کارشناسان موجب شد زمینه برگزاری جلسات ویدئوکنفرانسی در کمیسیون های نوبت دوم نیز فراهم شود.
سلحشور با تأکید بر اینکه تهدید کرونا فرصتی را برای سازمان فراهم کرد که بتواند خدمات بهتر و سریع تری را به مردم ارائه دهد، اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری ویدئوکنفرانسی جلسات کمیسیون تکریم ارباب رجوع، کاهش ترددهای غیرضروری مردم و تسریع در پاسخدهی به پرونده ها بود که به خوبی محقق شد، علاوه برآن برگزاری جلسات به این شکل به دلیل امکان بهره مندی از نظرات کارشناسی متخصصین توانمند و زبده استان های مختلف برای یک پرونده، کیفیت رسیدگی ها را نیز افزایش داده است.
مدیرکل کمیسیون های سازمان پزشکی قانونی بازخورد مناسب و نتایج مثبت و قابل توجه جلسات ویدئوکنفرانسی کمیسیون ها، ارتقای کیفیت رسیدگی، تسریع در پاسخدهی، از بین بردن شائبه آشنا بودن پزشک مورد شکایت با کارشناسان کمیسیون (به دلیل استفاده از کارشناسان دیگر استان ها)، کاهش ترددهای غیرضروری مردم، امکان استفاده از کارشناسان استان های مختلف برای یک پرونده و در نتیجه جبران کمبود کارشناس در برخی رشته های تخصصی و فوق تخصصی در برخی استان ها و ... را از نتایج و مزایای اجرای این طرح عنوان کرد.