فریبرز نیاستی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: افراد زیر پوشش بیمه سلامت شامل یک هزار و ۲۳۸ بیمار ام.اس، ۵۱۸ بیمار دیالیزی، ۲۶۸ بیمار پیوند کلیه و ۱۶۹ بیمار هموفیلی هستند.
وی با بیان اینکه ۷۹ فرد مبتلا به تالاسمی زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند اضافه کرد: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای خرید دارو و سایر خدمات بیماران خاص ۱۰۰ درصد است و بیمه شده فرانشیزی پرداخت نمی کند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان یادآوری کرد: طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده شهری در صندوق بیمه سلامت همگانی از اول مهر سال گذشته در این استان اجرا شد و از آن زمان تاکنون ۱۸۶ هزار نفر از بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی به ۱۲۱ پزشک خانواده منتسب شده اند.
نیاستی افزود: بیمه شدگان پس از دریافت پیامک از اداره کل بیمه سلامت استان باید برای انجام ویزیت پایه به پزشک خانواده خود مراجعه کنند تا وضعیت آنها از نظر ابتلا به بیمارهای دیابت و پرفشاری خون بررسی شود.
وی با بیان اینکه پزشک خانواده مسئول سلامت خانوار افراد است خاطرنشان کرد: پزشک خانواده بهترین شخص برای حفظ و ارتقای سلامتی اعضای خانواده است چرا که با تاریخچه و وضعیت سلامتی خانوادههای زیر پوشش خود آشنایی کامل دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: با توجه به ضرورت رعایت نظام ارجاع، در این طرح پزشک خانواده در صورت نیاز بیمار را به متخصص مربوطه ارجاع میدهد بنابراین باید کار فرهنگی، آموزشی، تبلیغات و اطلاعرسانی لازم در زمینه نظام ارجاع و ضرورت پزشک خانواده صورت گیرد.
به گزارش ایرنا، هم اینک یک میلیون و ۹۸ هزار و ۵۹۰ نفر معادل ۵۸ درصد جمعیت استان همدان زیر پوشش خدمات بیمه سلامت هستند که این جمعیت خدمات خود را در قالب پنج صندوق بیمهای شامل ۵۸۵ هزار و ۸۲۲ نفر در صندوق روستائیان، ۳۳۳ هزار نفر سلامت همگانی، ۱۲۰ هزار و ۳۰۰ نفر در صندوق کارکنان دولت، ۵۶ هزار و ۲۹۸ نفر صندوق سایر اقشار و سه هزار و ۱۷۰ نفر زیر پوشش صندوق ایرانیان، دریافت می کنند.