به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سهشنبه در هشتاد و چهارمین جلسه، بررسی گزارش حسابرس رسمی شورای اسلامی شهر تهران درباره حسابرسی «شـرکت شهـربان و حریم بان، بـرای سال های مالی ۱۳۹۶ لغایت ۱۳۹۹» را در دستور کار خود قرار دادند.
سید امیر فتاحیان مدیرعامل شهربان و حریمبان شهرداری تهران گفت: عدد سرمایهگذاری اولیه شرکت، ۵۸ میلیارد تومان بوده است.
وی با بیان اینکه، زیان انباشته شرکت ۲ هزار و ۵۰۰ درصد کاهش یافته است، افزود: زیان انباشته به هشت میلیارد تومان رسیده است.
فتاحیان با بیان اینکه اکنون سرمایه اولیه در شرکت نداریم و اگر سرمایه جزئی به شرکت اضافه کنیم، زیان انباشته ای نخواهیم داشت، گفت: زیان انباشته شرکت شهربان و حریم بان در سال جاری به صفر میرسد.
مدیرعامل شرکت شهربان، سد معبر را یکی از پر چالشترین مسائل شهر تهران عنوان کرد و افزود: بدون هیچگونه درگیری فیزیکی و تقابل جدی با دستفروشان در موضوع سد معبر، تعداد دستفروشان از ۳۱ هزار نفر به پنج هزار و ۸۰۰ نفر رسیده است.
فتاحیان با بیان اینکه مقرر شده که این تعداد دستفروش نیز کاهش یابد، ادامه داد: با وجود افزایش نرخ تورم، سد معبر و دست فروشی افزایش نداشته است.
وی درباره ساماندهی دستفروشان از سوی این شرکت گفت: قوانین شهرداری تهران باعث می شود، نگاه جدی و با چارچوب نسبت به ساماندهی دستفروشان داشته باشیم.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز درباره گزارش حسابرسی این شرکت اظهار داشت: شرکت با مشکلات جدی روبه رو است و بخشی از این مشکلات نیز به شرکت برنمیگردد.
وی افزود: ساختار موجود، مناسب نیست و موجب برخی مشکلات میشود.
مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر هم خواستار ارائه گزارشی از مشکلات شرکت شهربان در شورا شد.
ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به مشکلات شرکت شهربان گفت که این شرکت ۲ مشکل اساسی دارد و آن اینکه این شرکت از بودجه و امکانات کافی برخوردار نیست.
در نهایت، اعضای شورای اسلامی شهر تهران گزارش حسابرسی «شـرکت شهـربان و حریم بان، بـرای سالهای مالی ۱۳۹۶ لغایت ۱۳۹۹ » را با ۱۷ رأی تصویب کردند.
۹۹۰ میلیارد بدهی شرکت پسماند تصویه شد
اعضای شورای اسلامی شهر تهران بررسی گزارش حسابرس رسمی شورای اسلامی شهر تهران درباره حسابرسی «سازمان مدیریت پسماند، برای سالهای مالی ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹» را در دستور کار قرار دادند.
مهدی عزیزی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در این باره گفت: اصل موضوع در مورد گزارش حسابرسی سازمان به مالیات برمیگردد.
وی با بیان اینکه در این زمینه در شورای عالی مالیاتی اعتراض داشتهایم گفت: تاکنون ۹۹۰ میلیارد تومان بدهی پرداخت شده و فقط ۵۰ میلیارد تومان باقی مانده است.
عزیزی ادامهداد: همچنین ۵۰۰ میلیارد تومان نیز قابل بخشش بوده که پرداخت نخواهیم کرد.
مدیرعامل پسماند افزود: دستور بازگشت هفت میلیارد تومان را دریافت کرده ایم و برای ۲۵۰ میلیارد تومان نیز در حال اقدام برای بازگشت آن هستیم.
عزیزی درباره پسماندهای بیمارستانی و عفونی نیز گفت: شهرداری در گذشته در رابطه با پسماند عادی قبض صادر می کرد و سازمان مدیریت پسماند نیز به صورت جداگانه برای پسماند عفونی و عادی قبوض را صادر میکرد اما اکنون فقط مبلغ پسماند عفونی دریافت و قبوض پسماند عادی برای شهرداری صادر میشود.
وی اضافه کرد: مبلغ پسماند ساختمانی هم به حساب سازمان واریز نمیشود که اگر به حساب سازمان باشد، میتوانیم ضرر و زیانها را جبران کنیم.
در نهایت اعضای شورای شهر با ۱۷ رأی گزارش حسابرسی شرکت پسماند را تصویب کردند.
هزینه خدمات آمبولانس خارج از نرخ مصوب دریافت شده است
اعضای شورای شهر درادامه این جلسه بررسی گزارش حسابرسی از سازمان بهشت زهرا(س) را برای سال مالی ۹۶ تا ۹۹ بررسی و تصویب کردند.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در این باره گفت: جای سوال است که چرا هزینه خدمات آمبولانس خارج از نرخ مصوب دریافت شده و البته این هزینه بالاتر دریافت شده است همچنین اطلاعات در مورد وضعیت زمینهای در اختیار بهشت زهرا (س) به حسابرس ارائه نشده است.
پیرهادی همچنین گفت که خانوادهها برای دریافت پیکر عزیزان خود چند ساعت معطل می شوند که باید در این زمینه تدبری کرد و اگر لازم است قانونی تصویب شود، شورا همکاری لازم را دارد.
ناصر امانی با بیان اینکه مالیات به خصوص مالیات بر ارزش افزوده در گزارش حسابرس دیده میشود، گفت: سازمان امور مالیاتی اعلام کرده که شهرداری مالیات بر ارزش افزوده را واریز کند تا بعد از ثبت، آن را به شهرداری برگردانند؛ اما هنوز از برگشت آن خبری نیست.
وی گفت: ۳۶ درصد درآمد سازمان بهشت زهرا در حسابهای آن راکد مانده که باید بررسی شود.
امانی با بیان اینکه گاهی شاهد دریافت هزینه بیشتر از نرخ مصوب هستیم، افزود: در مورد آمبولانسهای انتقال اجساد به شهرستانها بارها رانندگان اعلام کردند که بهای انتقال برای اجساد شهرستانها متناسب نیست.
در نهایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۷ رأی این گزارش را تصویب کردند.
همچنین شورای اسلامی شهر تهران، گزارش حسابرسی شرکت ارتباط مشترک شهر تهران را بررسی و با ۱۶ رأی تصویب کردند.
اعضای شورای شهر دو پلاک ثبتی را از نظر باغ بودن بررسی کردند و با رأی اعضای شورا برای بررسی بیشتر به کمیسیون تخصصی بازگشت.