به گزارش ایرنا ، رستم زرودی شامگاه سهشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران گفت که این اعتبار در حوزه امداد رسانی ، آبرسانی، پسماند و سایر حوزه ها اختصاص و هزینه شد.
وی سهم شهرستان نوشهر از محل سفر رییسجمهور به مازندران در اسفندماه سال گذشته را حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و ابراز امیدواری کرد با پیگیری های بعمل آمده اعتبار باقی مانده هم به زودی برای توسعه زیر ساختها و طرحهای نیمه تمام اختصاص داده شود.
دولت سیزدهم در سفر اسفندماه سال گذشته بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان در بخش های مختلف برای رونق اقتصادی و توسعه این استان در نظر گرفت که تاکنون حدود ۹۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
مجوز مرز هوایی مهمترین مطالبه
فرماندار نوشهر دریافت مجوز مرز هوایی را یکی از مهم ترین مطالبات به حق مردم مناطق ساحلی و گردشگری غرب مازندران از دولت جهادی برشمرد و افزود: یکی از مهم ترین ارکان توسعه به ویژه در حوزه اقتصادی و گردشگری فراهم کردن زیرساخت های حمل و نقل در بخش های زمینی، هوایی و دریایی است.
زرودی به جذابیت های گردشگری شهرستان نوشهر همچون دریا ، جنگل، جاذبه های طبیعی و تاریخی اشاره کرد و گفت: نوشهر همچنین به رغم داشتن ظرفیت های فرودگاه، بندر و گمرک برای جذب گردشگران به ویژه گردشگران حاشیه دریای خزر متاسفانه تاکنون نتوانسته از زیر ساخت های توسعه در بخش حمل و نقل هوایی به نحو مطلوب بهره ببرد.
فرماندار نوشهر با اشاره به برقراری هفتگی چهار سورتی پرواز رفت و برگشت به مشهد در فرودگاه این شهر ، اظهار داشت : این در حالی است فرودگاه نوشهر با باند به طول حدود ۲ هزار و ۳۰۰ متر از قابلیت نشست و برخاست هواپیماهای پهن پیکر برای حضور گردشگران خارجی برخوردار است و تحقق این امر نیازمند دریافت مجوز مرز هوایی است.
زرودی ادامه داد: در صورت کسب مجوز مرز هوایی شاهد جابجایی مسافران و گردشگران داخلی و خارجی در غرب مازندران از طریق فرودگاه نوشهر به کشورهای حاشیه دریای خزر و حتی عتبات عالیات خواهیم بود.
وی اخذ مجوز مرز هوایی با توجه به اهمیت آن از لحاظ تحول اقتصادی و رونق گردشگری را اولویت برنامه کاری خویش برشمرد.
مقابله با گران فروشی در نوشهر
فرماندار به گرانی های افسارگسیخته و سرسام آور غرب مازندران به ویژه نوشهر اشاره کرد و گفت : متاسفانه کمبود نیروی انسانی قضایی و تعزیراتی یکی از نقاط ضعف و بازدارنده در برخورد با گرانی ها در این منطقه می باشد.
وی ادامه داد: متاسفانه برای مقابله با گرانی تنها یک قاضی در سه شهرستان نوشهر، چالوس و کلاردشت وجود دارد که نیازمند تقویت این نیرو در این حوزه است.
ضرورت ایجاد راه دسترسی مستقیم به بخش کجور
زرودی ، عدم راه دسترسی مستقیم به کجور را یکی از علت های فقر و محرومیت های این بخش کوهستانی دانست و افزود: عملیات ساخت راه مستقیم نوشهر - کجور به طول حدود ۴۰ کیلومتر از مصوبه های دولت نهم بود و اعتبارات میلیاردی برای اجرای طرح پیش بینی و اختصاص پیدا کرد اما با مخالفت محیط زیست رو به رو شد.
وی با اشاره حجم بالای ترافیک پایان هفته از دوآب تا کدیر و پاسخگو نبودن این مسیر در زمان اوج سفرها ، عملیاتی شدن این مصوبه را بسیار ضروری برشمرد و گفت: با جدیت تمام پیگیر این مصوبه هستم زیرا در کنار اجرای پروژه ۸۰۰ میلیارد تومانی گاز رسانی به کجور به سرانجام رساندن این راه نقش بسزایی در مهاجرت معکوس مردم از شهر به روستاهای این بخش خواهد داشت.
فرماندار نوشهر ابراز امیدواری کرد : با ساخت راه مستقیم نوشهر - کجور و نیز گازرسانی به نقاط روستایی و شهری این بخش شاهد افزایش جمعیت دائم در این منطقه خواهیم شد و با این تحول می توان براساس سرانه جمعیتی اعتبار قابل توجهی برای توسعه زیرساخت های این منطقه دریافت و هزینه کرد.
نماینده مردم شهرستان های نوشهر ، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره شرایط بد اقتصادی بر لزوم همکاری رسانه ها در انعکاس اخبار امیدوار کننده تاکید کرد.
محمدعلی محسنی بندپی افزود: با انعکاس اخبار ناخوشایند و دمیدن روحیه ناامیدی جز یاس و برهم زدن آرامش جامعه نتیجه دیگری به همراه ندارد.
وی با اشاره به احتمال تکرار سیل در غرب مازندران گفت که در گذشته هم ، موضوع پیشگیری از وقوع سیل طی مکاتبه ای با وزارتخانه های نیرو و جهاد کشاورزی مورد پیگیری قرار گرفت اما این تلاش ها به طور مطلوب نتیجه بخش نبود.
نماینده مردم شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بلاخیز بودن استان مازندران تاکید کرد که دولت باید در بعد پیشگیری ، مهار و مقابله با حوادثی به ویژه سیل توجه ویژه ای داشته باشد.
شهرستان گردشگر پذیر نوشهر با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در غرب مازندران قرار دارد.