رضا حبیبی روز پنجشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مازندران ،استاندارد پایگاه اورژانس به ازای هر ۲۰ هزار نفر را یک پایگاه عنوان کرد و افزود: اکنون به نسبت جمعیت تحت پوشش اورژانس استان و تعداد پایگاه های موجود ، با استاندارد مورد نظر فاصله زیادی داریم .
وی وضعیت فعلی اورژانس در ساری را قرمز اعلام کرد و ادامه داد : این وضعیت کمبود پایگاه های اورژانس در این شهرستان باعث شده تا حجم و کار فعالیت زیادی بر دوش تکنسین های این منطقه وارد شود .در حالی که شهرستان بیش از ۵۰۰ هزار نفری ساری ، مرکز استان می بایست ۱۶ پایگاه اورژانس داشته باشد، اکنون تنها پنج پایگاه دارد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی مازندران یکی دیگر از مشکلات اورژانس مازندران را فرسودگی ناوگان خودرویی دانست و گفت: عمر این ماشین ها بالا رفته است و باید نوسازی شود.
حبیبی به پیگیری دولت سیزدهم و مصوبه واردات خودورهای جدید اورژانس در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: امیدواریم با اختصاص خودروهای بیشتری به اورژانس مازندران که خدمات ملی ارایه می کند ،توجه ویژه شود.
رییس اورژانس مازندران با اشاره به اینکه تجهیزات موجود در آمبولانس های این نهاد بروز و کامل است ،گفت : با توجه به امکاناتی که در این آمبولانس ها موجود است این خودروها به نوعی به ای سی یو ، دستگاه های تنفس مصنوعی و شوک الکتریکی مجهز هستند که بسته کامل برای خدمات رسانی فوری به مصدومان و حادثه دیدگان به شمار می روند .
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان مازندران ۹۸ پایگاه جاده ای ، شهری و هوایی دارد که حدود ۱۵۰ دستگاه آمبولانس در این پایگاهها مشغول به خدمات هستند .
اورژانس مازندران ماهانه ۱۱تا ۱۲هزار ماموریت انجام می دهد .
بازگشت بالگرد اورژانس مازندران به چرخه عملیات
رییس اورژانس مازندران با اشاره به حادثه رخ داده برای تنها بالگرد اورژانس هنگام تست آزمایشی گفت: برای تداوم خدمات طی هماهنگی های صورت گرفته در سطح کشور در مدت یکسال اخیر عملیات اورژانس هوایی در مازندران از طریق بالگرد استیجاری انجام شد.
وی ادامه داد : عملیات تعمیر و بازسازی بالگرد اورژانس مازندران در قالب خرید اتاق و تجهیزات انجام شد و در آینده نزدیک بعد از تست آزمایشی این بالگرد به چرخه عملیات اورژانس مازندران باز می گردد .
حبیبی با اشاره به برنامه جدی اورژانس کشور برای به کارگیری تکنسین های زن ، از جذب و آموزش بانوان به عنوان تکنسین اورژانس در استان خبر داد و گفت : این بانوان به عنوان ماموران اورژانس به عملیات اعزام خواهند شد .
وی ادامه داد : با توجه به پیگیری صورت گرفته امکان جذب بانوان به عنوان دانشجویان تکنسین فوریت های پزشکی در دانشکده پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه آمل فراهم شده است و از سال گذشته ۱۵ دانشجوی زن در این رشته تحصیلی جذب شدند .
به گفته رییس اورژانس مازندران این بانوان پس از فارغ التحصیلی و فراگیری آموزش های کار به عنوان تکنسین های اورژانس در پایگاههای اورژانس مازندران مشغول به کار می شوند تا دغدغه وجود نیروهای زن به عنوان نیروهای اورژانس در استان برطرف شود .
وی تاکید کرد : در دستگاهها خدمات رسان فوریتی در ارائه خدمات جنسیت ملاک نیست و می بایست خدمات لازم به هر نحو به حادثه دیدگان ارائه شود اما بمنظور رفاه بیشتر شهروندان بانو این تکنسین های وارد عرصه کار می شوند.