گرگان - ایرنا - سرپرست اداره کل مدیریت بحران گلستان با اشاره به وقوع آب‌شستگی و ورود گل و لای به برخی معابر مواصلاتی شرق این استان به سبب بارش های رگباری شب گذشته(سه‌شنبه) اظهار داشت: خسارت های وارده به جاده های گلستان درحال رسیدگی و جمع بندی است.

نعمت‌الله حاجی‌زاده روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: بارش باران شدید منجر به  آب بردگی، خرابی، آب‌شستگی، ورود گل و لای و تنه درخت، انسداد دهانه آبروها و پل های آبنما در محورهای قره‌دونگ، اوچقویی، پشه‌لر در  گنبدکاووس و آق سو - یکه‌قوز، عزیزآباد - یل چشمه چارمازو، جشت خوجه‌لر، کاظم خوجه، فرید و خمبرآباد کلاله و کندی تردد شد که با حضور به موقع عوامل راهداری برطرف شد.

وی گفت: کارشناسان راهداری نسبت به آسیب شناسی محورهای سیل زده اقدام کردند تا هر چه سریعتر اقدامات ترمیمی در این خصوص اجرایی شود و مشکلی برای بارش های احتمالی آینده نداشته باشیم.

حاجی زاده افزود: بر اساس گزارش های رسید خوشبختانه آسیبی به واحدهای مسکونی و اراضی زراعی گلستان وارد نشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در روزهای گذشته هشدارهایی از سازمان مدیریت بحران و هواشناسی دریافت شده بود، آمادگی لازم نزد دستگاه های عضو مدیریت بحران وجود و این امر مانع بروز خسارت های بیشتر شد.

به گزارش ایرنا، فعالیت ۲ روزه سامانه ناپایدار جوی باعث آبگرفتگی برخی معابر و افزایش آب ورودی رودخانه‌های گلستان شد و بیشترین باران به میزان ۸۳ میلی‌متر در منطقه صوفی‌شیخ کلاله و ۷۹.۳ میلی‌متر در لوه گالیکش بارید.

به گزارش ایرنا، نزدیک ۲ هفته از وقوع سیل در حدود ۲۰ استان کشور می گذرد؛ سیلی که دهها کشته یا مجروح و هزاران میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشت؛ در چنین روز هایی و به سبب بروز سیلاب های تابستانی مردم هوشیارتر از گذشته شده و مدیران به ویژه دستگاه های دخیل در حوزه مدیریت بحران در اجرای وظایف سازمانی خود کوشاتر و اهتمام بیشتری دارند.

مرور تاریخ بیانگر وقایع تلخی در خصوص رخدادهای جوی تابستانه در گلستان است به غیر سیل اسفند ۹۸ سایر بلایای ناشی از بارش های رگباری در این استان شمالی در تابستان اتفاق افتاد و علاوه بر خسارت های سنگین مالی به اهالی منطقه و تخریب زیر ساخت های استان موجب مرگ دهها تن ازدیار هیرکان شد که شاخص ترین این وقایع در سال های ۸۰،۷۰ و ۸۱ اتفاق افتاد.