تهران- ایرنا- رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: باشگاه‌هایی(همچون پرسپولیس و استقلال) که شرکت‌شان در بورس ثبت شده است، ملزم به ارائه عمومی قراردادهای بازیکنان و مربیانشان هستند.

به گزارش ایرنا، حسین قربان‌زاده با اشاره به اینکه باشگاه‌ها برای حضور در مسابقات لیگ برتر باید قراردادهایشان را به طور عمومی اعلام کنند، گفت: ما نامه‌ای را نوشته و ارسال کردیم زیرا برای اینکه قرارداد بازیکنان و کادرفنی عادلانه باشد، لازم است که مجموع ارقام پرداختی، اعلام عمومی شود تا در نظام باشگاه‌داریِ حرفه‌ای نظام عادلانه رعایت شود.

وی در رابطه با اینکه آیا استقلال و پرسپولیس به این الزام عمل کرده‌اند یا خیر، گفت: این دو باشگاه به خاطر حضورشان در بورس وظیفه دارند این ارقام را افشا کنند. ۱۰درصد سهام این دو باشگاه به فروش رفته و در بورس ثبت شده است. 

رئیس سازمان خصوصی‌سازی در مورد شرایط تیم‌های صنعتی برای اعلام عمومی قراردادها خاطرنشان کرد: در این نامه مدیران عامل شرکت‌هایی که مالک اصلی باشگاه هستند را خطاب قرار دادیم. هفت شرکت خودشان بورسی هستند و الزام دارند قوانین اعلام عمومی را رعایت کنند. این وظیفه شرکت‌هایی است که در بورس هستند. این هفت شرکت هشت تیم لیگ برتری را دارند(مس دو تیم دارد)؛ طبق نامه خواسته شده تا باتوجه به لزوم رقابت عادلانه، آنها هم نسبت به افشای قرارداد کادر فنی و بازیکانشان اقدام کنند.

قربان‌زاده در پاسخ به این پرسش که ضمانت اجرای این قانون چیست، تصریح کرد: من نامه‌ای به رییس سازمان بورس زدم و با توجه به دستورالعمل افشا حتما بورس هم این موضوع را پیگیری می‌کند. بورس ضمانت اجرایی مشخصی برای شرکت بالاسری این باشگاه‌ها دارد. صدور مجوز برای این شرکت‌ها نیز به افشای قراردادها منوط است.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی درمورد رونمایی از نماد بورسی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تاکید کرد:  مشکل همین افشای قراردادها بود و اصرار فرابورس بود که اینکار پس‌ از این موضوع انجام شود. برای اینکه شرمنده مردم نشویم، قول می‌دهم و علاوه بر این، امروز آخرین تعاملات را با شرکت بورس و فرابورس داشتیم. به‌زودی نماد این دو باشگاه بازگشایی می‌شود و مردم می‌توانند خرید کنند. هفته آینده نماد این دو باشگاه در فرابورس بازگشایی خواهد شد.

وی در رابطه با این شائبه که این دو باشگاه زیان‌ده هستند، تاکید کرد: خیر. من بارها تاکید کردم که در فرابورس بازارهای زیادی وجود دارد و امکان عرضه‌اولیه شرکت زیان‌ده وجود دارد. به عنوان مثال، باشگاه پرسپولیس سال گذشته سودده بود اما زیان انباشته داشتن با سوددهی بودن متفاوت است.