زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه موضوع مبارزه با مواد مخدر باید به موضوع اصلی همه مردم و مسوولان استان تبدیل شود، گفت: حضور دستگاه‌های فرهنگی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از حضور دستگاه‌های مقابله‌ای اهمیت بیشتری دارد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان حسین مدرس خیابانی در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر اظهارداشت: مساله مواد مخدر موضوع همه است و تمامی ادارات باید به آن توجه کنند و در این راستا کارهای فرهنگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: لازم است چهره سیستان و بلوچستان را از ننگ مواد مخدر پاک کنیم و تصویری درست و بر اساس فرهنگ غنی این منطقه به مردم کشور عرضه کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه خانواده باید به فرد یا افراد معتاد خود توجه بیشتری داشته باشد، افزود: یکی از عوامل مهم در مبارزه با مواد مخدر ایجاد اشتغال است که باید در صدر برنامه‌ها قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: طبق اعلام فراجا یک‌چهارم کشفیات مواد مخدر کشور مربوط به سیستان و بلوچستان است همچنین بزرگترین سر شبکه های کشور را نیز در این استان دستگیر کردیم.

مدرس خیابانی با اشاره به ظرفیت علما و صاحبان تربیون اظهارداشت: باید از ظرفیت علما، روحانیون دینی و ریش سفیدان در جهت آگاه سازی و مقابله با ورود مواد مخدر به کشور استفاده شود.

وی ادامه داد: در هر شهرستان فرماندار به عنوان رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر محسوب می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: امروز مواد مخدر یک پدیده واقعی، شوم و نابود کننده کشور محسوب می‌شود و بیشترین آسیب آن نیز متوجه ما است.

وی افزود: می‌توان با یک کار جهادی منسجم با مواد مخدر مبارزه کرد چرا که اگر موضوع مواد مخدر حل شود امنیت استان نیز تامین خواهد شد.

مدرس خیابانی تصریح کرد: طبق آمار ۸۰ درصد جرائم استان به مواد مخدر مربوط می شود لذا باید با جدیت با این امر مبارزه کنیم تا جرایم استان کاهش پیدا کند.