به گزارش ایرنا، رضا یعقوبی روز شنبه به رسانه ها بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ٩٢ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی معرفی شدند.
وی افزود: مشاغل خدماتی، دامداری، صنعتی، کشاورزی، دامپروری، صنایعدستی، مشاغل دانشبنیان از مهمترین مشاغل تعریف شده است.
رئیس کمیته امداد شهرستان سرخه ادامه داد: نظارتهای مستمر سه تا پنج ساله توسط ناظران اشتغال با هدف پایدارسازی طرحهای اشتغال ایجادی ارائه میشود.
یعقوبی با بیان اینکه ایجاد ٢۶۵ طرح با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و کاریابی برای کارجویان شهرستان سرخه پیشبینی شده است، تصریح کرد: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین، برنامههای اشتغال و جذب حداکثری تسهیلات اشتغالزایی در دستور کار است و در سال جاری فرصت های شغلی با رشد ٢ برابری همراه شده است.
وی اجرای طرحهای راهبری شغلی را در راستای ایجاد پایداری بیشتر طرحهای خوداشتغالی مددجویان دانست و خاطرنشان کرد: شناسایی طرح اجرایی، بررسی کارشناسی طرحها، برنامهریزی، سازماندهی، پیادهسازی و بهرهبرداری نهایی از مراحل فرآیند اجرای طرحهای راهبردی شغلی مددجویان تحت حمایت از راهبردهای این طرح است.
رئیس کمیته امداد سرخه تصریح کرد: در الگوی خویشفرمایی، مددجو باید در زمینه تمام فرآیندهای مربوط به مدیریت منابع مالی، بازاریابی، بازارسازی و برندسازی محصولات تولیدی فعال باشد؛ اما در مدل رهبران شغلی این موارد برعهده راهبر شغلی است و مددجو فقط به تولید محصول خواهد پرداخت.
یعقوبی ازجمله مزیتهای این طرح را تضمین خرید محصولات تولیدی مددجویان توسط راهبران شغلی دانست و یادآورشد: در این روش، مددجویان دغدغه و نگرانی از بازاریابی و فروش محصول خود ندارند و با تکیه بر راهبر شغلی خود وارد عرصه تولید و فروش میشوند./