یزد- ایرنا - استاندار یزد با تبیین اهمیت توجه به بازتوانی اقتصادی و معیشتی مردم در دوران پسا سیل اظهار داشت: این استان به عنوان پایلوت کشوری اجرای برنامه ترمیم اضطراری اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا انتخاب شده است.

به گزارش روز شنبه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در نشست ارائه برنامه ترمیم اضطراری اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا، حوزه اشتغال را یکی از حلقه های مفقوده در مسائل مدیریت بحران دانست و افزود: مسائل مربوط به کسب و کارهای آسیب دیده از بحران ها، معمولا به عنوان اولویت در بحران محسوب نشده و در اکثر  اوقات مغفول واقع می شود، لذا تهیه و تدوین طرح عملیاتی در این زمینه بسیار ارزشمند است.
وی با تشریح اهمیت بازتوانی حوزه اقتصادی و معیشتی مردم در دوران پسا سیل، اظهارداشت: در سیل اخیر استان، مشاغل غیررسمی یزد و بخش کشاورزی که عمدتا افراد شاغل در این حوزه افراد بالای ۴۰ سال هستند، متحمل خسارات زیادی شدند که بازگردانی آن ها به چرخه اشتغال نیازمند توجه ویژه است.
استاندار یزد توجه و برنامه ریزی مناسب بر ای سه مرحله «تسکین»، «ترمیم» و «نوسازی» در مواقع بحران را ورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در قالب برنامه «ترمیم اضطراری اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا»، و برای اجرای هر چه آن در استان کمیته ای ذیل کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری تشکیل و اقدامات و پیگیری های لازم  از طریق این کمیته انجام می شود.
 فاطمی ادامه داد: با توجه به انتخاب یزد به عنوان پایلوت اجرای این طرح در کشور و لزوم ایجاد هماهنگی های ملی برای سامان دهی اقدامات در خارج از حوزه اختیارات استان، نیزا است تا کمیته ملی با حضور مسئولین کشوری و دستگاه های مرتبط تشکیل شود تا با اجرای موفقیت آمیز، این طرح تبدیل به پیوست کارآمد حوزه اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا شود.
وی تصریح کرد: امید است با استفاده از ظرفیت ها و منابع موجود، همزمان با نوسازی ابنیه و کسب و کارها، مسیر اقتصادی مدرن تر و روبه جلوتر ترسیم شود.

سیل اخیر به ۴۰۰ روستای استان یزد بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت وارد کرد، ۶ نفر نیز در جریان این حادثه جان خود را از دست دادند و ۶۷۵ رشته قنات آسیب دید، همچنین ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی در نقاط مختلف استان از بین رفت و ۳۶۰ راس دام سبک روستاییان نیز تلف شدند.

برچسب‌ها