فرهاد شیبک روز شنبه در بازدید از نمایندگی ایرنا در گنبدکاووس به مناسبت گرامیداشت شهید محمود صارمی و هفته خبرنگار گفت: فعالیت رسانهها یک کار تخصصی است و آنها از ارکان اصلی توسعه و پیشرفت یک جامعه بشمار میروند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی خبرنگار ایرنا و سایر شهدای رسانه کشور، افزود: اطلاع رسانی صحیح و سریع همراه با رعایت اصل امانتداری سبب افزایش اعتماد عمومی به رسانهها میشود.
شیبک اضافه کرد: در شرایط امروز جامعه و تهاجم فرهنگی دشمنان، رسانهها باید با انجام رسالت مهم و تاثیرگذار خود مردم را نسبت به آینده امیدوارتر کنند.
وی تصریح کرد: اطلاعرسانی صحیح و واقعی اخبار و رخدادها و نیز بیان مطالبات مردم به مسوولان و بیان عملکرد مدیران به مردم سبب تصمیم گیری درست مدیران از یک سو و افزایش اعتماد عمومی مردم به دولت و مدیران از سویی دیگر خواهد شد.
فرماندار کلاله ادامه داد: اگر اطلاع رسانی صحیح و واقعی اخبار توسط رسانههای رسمی و دارای مجوز داخلی صورت نگیرید مردم اخبار خود را از کانالها و شبکههای غیر رسمی و در مواردی معاند دریافت خواهند کرد.
شیبک به ظرفیتهای کلاله در بخشهای مختلف بویژه کشاورزی و گردشگری اشاره کرد و گفت: این شهرستان قطب کشاورزی و دامپروری گلستان است و امسال توانست با تولید افزون بر ۱۷۰ هزار تن گندم رتبه دوم گلستان را از آن خود کند.
وی اضافه کرد: ۳۴ درصد محصول دانه روغنی کلزا معادل تقریبی ۱۷ هزار تن گلستان در کلاله تولید میشود و این شهرستان پایتخت پرورش اسب اصیل ترکمن است.
شیبک ادامه داد: با وجود این ظرفیتها کلاله در حوزه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی ضعیف است و اغلب محصولات تولیدی آن بدون ایجاد ارزش افزوده خام فروشی میشود.
وی بیان داشت: برای افزایش ظرفیت سرمایهگذاری در بخش صنعت کلاله ۲۵ هکتار زمین خریداری شده و به مساحت ۱۰ هکتاری فعلی ناحیه صنعتی این شهرستان اضافه خواهد شد و بزودی نیز عملیات آماده سازی و قطعه بندی آن جهت واگذاری به سرمایهگذاران آغاز میشود.
فرماندار کلاله افزود: برای توسعه پرورش اسب اصیل ترکمن در این شهرستان که هم اکنون ۷۵۰ راس اسب اصیل دارد، مرکز بهنژادی اسب اصیل ترکمن راه اندازی خواهد شد.
شیبک اضافه کرد: صنعت پرورش اسب از صنایع پر درآمد و با اشتغال بالا در جهان است و بدون تردید توسعه این صنعت با اسب اصیل ترکمن در کلاله میتواند گام بلندی در توسعه، رونق اقتصادی و اشتغال جوانان این شهرستان باشد.
وی، گردشگری و توسعه بومگردی روستایی را از دیگر ظرفیتهای کلاله دانست و گفت: هم اکنون ۲۰ واحد بومگردی فعال در این شهرستان وجود دارد و ۲۰ واحد دیگر نیز در دست راهاندازی است.
شیبک اضافه کرد: شرایط آب و هوایی مطلوب، طبیعت بکر با مناظر زیبا، جنگلهای هیرکانی و چشمههای آب خنک و زیارتگاه خالدنبی (ع) بخشی از ظرفیتهای گردشگری این شهرستان است.
به گفته وی، در ایام نوروز امسال افزون بر ۵۰۰ هزار نفر از اقصی نقاط کشور از بقعه خالدنبی کلاله بازدید کردند که تعدادی از آنها گردشگران خارجی بودند.
شیبک همچنین از فرودگاه کلاله به عنوان دیگر ظرفیت این شهرستان نام برد و گفت: این فرودگاه متعلق به کل گلستان بویژه نواحی شرقی آن است و رونق آن تاثیر زیادی در توسعه منطقه خواهد داشت.
فرماندار کلاله ادامه داد: استفاده از فرودگاه این شهرستان که از همه امکانات لازم و استاندارد برخوردار است، برای حمل و نقل بارهای صادراتی و تبدیل شدن به هاب اقتصادی، پروازهای تفریحی، آموزش خلبانی و مرکزی برای اطفای حریق جنگل های هیرکانی و در نهایت جابجایی مسافر بسیار مناسب است.
وی افزود: درصورت حمایت بیشتر شرکت فرودگاهی کشور از فرودگاه کلاله از ظرفیت فعلی و موارد اشاره شده و نیز تسریع در احداث جایگاه سوخت آن تحولی بزرگ در توسعه و رونق اقتصادی این شهرستان و استان گلستان رخ خواهد داد.