علیاصغر احمدی روز شنبه در حاشیه بازدید از روستاهای شهرستان رامسر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با پیگیری های استاندار مازندران تا به امروز و در فاز نخست ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت های عمرانی و هزینه های جاری دهیاری ها تخصیص یافته که به زودی توزیع می شود.
وی در خصوص شاخص های توزیع اعتبارها گفت: این میزان اعتبار بر اساس اینکه چه دهیاری هایی در سنوات گذشته از مواد ۵۸ و ۳۲ اعتباری دریافت نکردند، و تعداد پروژه های عمرانی نیمه تمام و اینکه درآمد خوبی به نسبت سایر روستاها کسب نکردند، توزیع می شود.
مدیرکل دفتر روستایی و امور شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه این میزان اعتبار در فاز اول بوده و در ماه های آینده به میزانی که مقدور باشد اعتبار دریافت و به دهیاری ها توزیع می شود، گفت: البته این میزان اعتبار فارغ از عوارضی است که ماهانه به حساب دهیاریها واریز می شود.
احمدی در ادامه با اشاره به بازدید از روستاهای رامسر گفت: بعد از انقلاب اسلامی خدمات مهمی برای توسعه و بهبود زیرساخت های مازندران انجام شد اما این درحالی است که همچنان مشکلاتی در بخش هایی نظیر اجرای طرح هادی روستایی، آب و فاضلاب، مخابرات و اینترنت پابرجاست که باید برطرف شود.
وی همچنین در تشریح چالش های پیش روی مناطق روستایی شهرستان رامسر و برنامه ریزی در جهت رفع مشکلات مورد بررسی بیان کرد: روستاها مختلف مشکلات مختلفی دارند، برای مثال در این بازدید پیست بهداشتی روستای بصلکوه، راه ارتباطی روستای کلایه بن و مشکلات و تنش های آبی در نقاط دیگری از روستاهای رامسر از نزدیک بررسی شد، اما با توجه به اینکه روستاهای مختلف شهرستان، مشکلات متغییر و مختلفی هم دارند، مقرر شد درخواست های خود را به دفتر شوراها و دبیرخانه اداره کل روستایی مازندران ارسال کنند تا در پیش بینی و توزیع اعتبارات برای رفع مشکلات پیش روی این روستاها هم اعتباری تخصیص دهیم.
احمدی در ادامه در پاسخ به مدیریت تنش آبی و چاره اندیشی برای تعدیل کم آبی در برخی روستاها گفت: با توجه تغییر اقلیم و تغییر فرهنگ مصرف آب، همچنین افزایش جمعیت و ساخت ساز ها شاه. تنش آبی در برخی مناطق روستایی رامسر نظیر اربه کله و لرسانور هستیم.
وی با بیان اینکه آب این مناطق از سد میجران و چاه آبی که در روستای بصلکوه حفر شده تامین می شود افزود: در تماس تلفنی که با مدیرعامل آب و فاضلاب استان مازندران برقرار شد موضوع کم آبی و تنش آبی در این مناطق مطرح و پیگیری شد که بر این اساس باید در این مناطق منابع آبی جدید تامین و تزریق شود، ضمن اینکه مردم هم باید مصرف بهینه آب و رعایت الگوی مصرف را مدنظر قرار دهند.
این مقام مسوول در پاسخ به ساخت و سازهای در ارتفاع مناطق روستایی گفت: دفتر روستایی استان معتقد است که ساخت و سازها باید با بررسی های کارشناسی انجام شود، ضمن اینکه در راستای طرح هادی روستایی عموما ۲ طبقه روی پیلوت مجوز ساخت صادر می کنیم، مگر اینکه برای حفظ اراضی روستایی نیاز به افزایش طبقات باشد که باید این درخواست ها در دبیرخانه بنیاد مسکن بررسی شود و چنانچه زیرساخت ها برای ساخت و ساز در ارتفاع محیا بود و در جلسات کارشناسی موافقت اعلام شد، می توان در مواردی مجوز افزایش طبقات را صادر کرد.