حسین اسدی راد روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: حضور خیران بوشهری در بخش تقویت زیرساختهای مراکز غیر دولتی درمانی ترک اعتیاد و حمایت از این قشر نسبت به سایر استانهای دیگر کمتر است.
وی ادامه داد: تاکنون کمک موثر خیران در زمینه حمایت از معتادان بهبود یافته برای بازگشت آنها به جامعه و به حداقل رساندن ضریب روی آوردن دوباره آنها به اعتیاد در استان بوشهر محقق نشده است.
اسدی راد اظهار کرد: امروز یکی ازمسائل و مشکلات معتادان بهبود یافته اعتماد نکردن جامعه به این افراد است این درحالی است که برای پاک ماندن، این افراد نیازمند اعتماد و پذیرش آنها از سوی جامعه هستند.
مدیر کل بهزیستی استان بوشهر درباره استفاده از پتانسیل شرکای اجتماعی گفت: شرکای اجتماعی بهزیستی شامل مراکز مثبت زندگی، مراکز غیر دولتی و مشارکتهای اجتماعی است.
اسدی راد با اشاره به تنوع و گستردگی حوزه های زیر پوشش بهزیستی از مردم خواست با تخصص، توانایی و علاقه مندیهای متفاوت در کنار این مجموعه باشند و در راستای خدمت جامعه هدف این سازمان را همیاری کنند.
وی تاکیدکرد: بر اساس قانون هزینه نگهداری معتادان متجاهر در مرکز تبصره ۲ ماده ۱۶ از محل اعتبارات دولتی تأمین میشود و سال گذشته ۶.۸ میلیارد ریال برای این افراد هزینه شده است و پیش بینی می شود امسال این مراکز به ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داشته باشند.
اسدی راد با اشاره به عزم بهزیستی در باره جمع آوری و درمان معتادان متجاهر (کارتن خواب و بی خانمان) گفت: این استان هم اکنون فاقد مرکز ماده ۱۶ برای درمان و نگهداری از معتادان متجاهر است و نیاز ضروری به این مرکز دارد.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر افزود: برهمین اساس در زمان حاضر این گروه از معتادان متجاهر در استان بوشهر با دستور قضایی به مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶ بهزیستی که اداره آنها به عهده بخش خصوصی است، معرفی و نگهداری میشوند.
وی بیان کرد: از اول سال تاکنون ۲۰۸ نفر از معتادان متجاهر در ۱۰ مرکز غیر دولتی طرف قرارداد در شهرستانهای دشتی، تنگستان، جم، دشتستان، دیلم، کنگان و عسلویه جمع آوری شده اند که ۶۰ درصد آنها بومی و ۴۰ درصد غیر بومی هستند.
اسدی راد بیان کرد: در زمان حاضر ۳۲ مرکز درمان و بازتوانی و کاهش آسیب اعتیاد در بخش غیردولتی در استان بوشهر فعال هستند که ۱۵ مرکز آن ویژه معتادان متجاهر است.