به گزارش ایرنا، کاظم غنی زاده روز یکشنبه در سومین اجلاس روسای آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی در سلماس افزود: میانگین سرانه فضای آموزشی کشور ۸.۵ متر مربع به ازای هر دانش آموز است که سلماس برای رسیدن به این شاخص نیازمند توجه ویژه است.
وی با بیان اینکه ۱۶ باب آموزشگاه و مدرسه این شهرستان طبق نظر مهندسین غیر ایمن و غیر استاندارد تشخیص داده شده است، اظهار کرد: نیازمند اعتبارات دولتی و همت بیشتر خیرین برای نوسازی مدارس شهرستان هستیم.
غنی زاده با اشاره به اینکه ۶۰ درصد مدارس تخریبی شهرستان سلماس توسط خیرین مدرسه ساز نوسازی شده است، ادامه داد: جهت کاهش مشکل فضای آموزشی در این منطقه باید سالانه ۳۰ کلاس به مجموع کلاسهای این شهرستان افزوده شود.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سنگ بنای توسعه جامعه است و تحقق این امر نیازمند توجه همه نهادها و ادارات به نظام تعلیم و تربیت است، گفت:در حوزه تجهیز مدارس امسال جذب ۱۰ میلیارد تومان جهت توسعه و تجهیز مدارس سلماس محقق شد و جذب کمکهای خیرین نیز باید در این راستا در دستور کار باشد.
غنی زاده با بیان اینکه تراکم دانش آموزی کلاسها در سلماس بطور متوسط ۴۵ نفر در هر کلاس درس است، یادآور شد: این موضوع افت کیفیت آموزشی را در بر خواهد داشت لذا نیازمند ساخت فضاهای آموزشی جدید جهت کاهش تراکم دانش آموزی هستیم.
شهرستان سلماس براساس اعلام فرناندار، دارای ۱۴ مدرسه کانکسی است که باید تدابیر لازم جهت حذف مدارس کانکسی و استقرار فضای آموزشی استاندارد و ثابت در محلهای مورد نظر اتخاذ شود.
شهرستان سلماس دارای بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت با ۳۸ هزار دانش آموز و ۲۸۷ مدرسه است.