تهران- ایرنا- لژیونر کبدی ایران گفت: دریافت مالیات از طرف فدراسیون کبدی پول زور است و مبلغ مالیاتی که از لژیونرهای کبدی می‌گیرد، یکسان نیست.

فاضل اتراچالی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا درباره مسابقات پیش روی تیم ملی کبدی و درباره مالیات لژیونرها، اظهار داشت: فدراسیون از لژیونرهای پیشکسوت ۱۰ و از لژیونرهای جدید ۲۰ درصد مالیات دریافت می‌کند. مبلغ زیادی است و باز هم فدراسیون ۲۰ درصد را کامل از لژیونرها نمی‌گیرد و از برخی مالیات کمتری می‌گیرد. مبلغ دریافتی این مالیات‌ها یکسان نیست. در هر صورت دریافت مالیات از طرف فدراسیون پول زور است.

وی اظهار داشت: سال گذشته تنها یک مسابقات قهرمانی کشوری و بعد از آن اردوهای تیم ملی برای حضور در بازی‌های‌ آسیایی هانگژو چین برگزار شد اما بعد از لغو این بازی‌ها، فدراسیون هیچ برنامه خاص دیگری برای تیم ملی نداشت.

لژیونر کبدی عنوان کرد: آخرین تورنمنت بین‌المللی ما در بازی‌های آسیایی جاکارتا بود و از آن تاریخ تاکنون در هیچ تورنمنت بین‌المللی شرکت نکردیم. در واقع بازی‌های ساحلی کبدی و آسیایی هانگژو هر ۲ در این ۲ سال به دلیل کرونا، لغو شد. هیچ رقابت جهانی و آسیایی نداریم و مشکل نبود برنامه، ریشه در فدراسیون جهانی کبدی دارد.

وی اضافه کرد: توقع داریم تا فدراسیون پیگیر مسابقات باشد. چهار سال از عمر ورزشی من گذشت و می‌توانستم در این ۴ سال ۲ یا سه مقام آسیایی و جهانی را در کارنامه خود داشته باشم. وقتی این رقابت‌ها برگزار شود، این ورزش بیشتر دیده خواهد شد و علاقه‌مندان زیادی سمت آن می‌آیند. دیده شدن این ورزش به رشد آن کمک می‌کند و حامیان مالی بیشتری جذب می‌شوند.

اتراچالی یادآور شد: کلا وضعیت کبدی ایران خیلی خوب نیست. زیرا چهار سال است ک ورزش کبدی خوابیده است و همان بازیکنان قدیمی هستند و نیروهای جدیدی جذب نشدند. یک سری از بازیکنان را کنار گذاشتند اما جایگزین های خوبی نیاوردند.

وی گفت: در رده جوانان شاید ۲ یا یک بازیکن خوب داشته باشیم. اگر در این ۴ سال مسابقه‌ای برگزار می‌شد، از لحاظ آماری ورزشکاران بیشتری معرفی می‌شدند. در این چهار سال ترکیب تیم ملی هند صد درصد عوض شده و اگر بخواهند ترکیب تیم ملی کبدی ایران را تغییر دهند، یک نفر هم جایگزین نداریم.