به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی این دانشگاه، طبق این رتبه بندی، رتبه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تمامی حوزه های موضوعی (All Science) از ۵۷۷ به رتبه ۵۴۰ در بین دانشگاه های بین المللی در سطح جهای و در حوزه موضوعی علوم پزشکی (Biomedical and Health Sciences) از رتبه ۲۸۴ به رتبه ۲۵۸ ارتقا یافته است.
لایدن یکی از نظام های معتبر ارزیابی دانشگاهی است که هر ساله دانشگاههای برتر دنیا را بر اساس شاخص های معتبر علم سنجی مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد .
همچنین در نظام رتبه بندی سایمگو نیز رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از رتبه جهانی ۶۱۷ در سال ۲۰۲۱ به ۵۳۶ در سال ۲۰۲۲ ارتقا یافته است.
نظام رتبهبندی سایمگو براساس تعداد مقالات علمی موسسه های آموزش عالی کشورهای مختلف موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس، آنها را ارزیابی و رتبهبندی میکند. این رتبهبندی یکی از جدیدترین و جامعترین نظامهای رتبهبندی پژوهشی دانشگاهها و موسسه های پژوهش محور در جهان است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.
۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.