ولی الله زمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: روند تولید آرد کارخانه های آردسازی استان زنجان به صورت مستمر هر ۱۵ روز یکبار در راستای ارتقای کیفیت آرد پایش می شود.
وی یادآوری کرد: به منظور ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانیهای توسط واحدهای خبازی، اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانه های آردسازی استان بازدید می کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: در این بازرسی ها نحوه مخلوط کردن گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری مورد بررسی قرار می گیرد.
به گفته زمانی، بازرسان از آرد تولیدی استان نمونه برداری می کنند تا نسبت سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخص های استاندارد مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان ضروری است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان سال گذشته جزو سه استان برتر قرار بوده است.
به گزارش ایرنا، استان زنجان ۶ کارخانه آرد سازی دارد که سالانه ۱۲۵ هزار تن آرد برای مصرف در بخش های مختلف نانوایی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت در این مراکز تولید می شود.