به گزارش ایرنا ، از روابط عمومی جشنواره امید، فیلمهای راه یافته بخش فیلم ملی یازدهمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید اعلام شدند.
علی نوری اسکویی، محمد حمزهای و رضا نجاتی فیلمهای این بخش را در ۴ گروه داستانی، مستند، تجربی و انیمیشن انتخاب کردهاند.
دبیر این جشنواره تعداد آثار دریافتی در بخش های مختلف جشنواره را بالغ بر ۶ هزار و ٢۵٧ اثر اعلام کرد و ٩٢ کشور جهان را متقاضی حضور در جشنواره برشمرد.
مهرداد سهامی کارگردان فیلم مستند آمیتاپاچان علیه آمیتاپاچان گفت : این دومین بار است که در جشنواره بین المللی امید شرکت می کنم در دوره دهم با فیلم کوتاه تجربی یک آن و در این دوره با فیلم مستند آمیتاپاچان علیه آمیتاپاچان در این جشنواره حضور دارم.
سهامی با بیان اینکه این روزها در فیلمهای مستند میبینیم که کارگردانها به دنبال بازی گرفتن از سوژههای خود هستند و یا اینکه برای تأثیر گذاشتن بر روی مخاطب به دنبال خلق لحظههای احساسی در فیلم خود هستند گفت : من در ساخت این مستند سعی کردم هر چه که هست را به نمایش بگذارم و به اصل ماهیت سوژه پایبند باشم که قطعاً یکی از رسالتهای سینمای مستند هم همین موضوع است.
وی افزود: اما در ساخت فیلم همیشه به دنبال شکل روایت به صورتهای متفاوت بودم و در مورد ساخت و کارگردانی این مستند به دنبال تکرار آن چیزی که در همه مستندهای معمول و رایج میبینیم نبودم و امیدوارم با نگاهی متفاوت و ذهنی خالی از چهارچوبهای قراردادی و از پیش تعیین شده به تماشای این مستند بنشینیم.
یازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید به همت معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر و به دبیری مسعود مکاری در تابستان ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.