«غلامرضا شهبازی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پیش نویس این سند توسط کارشناسان اداره کل مدیریت بحران استان با رعایت قوانین و مقررات و مشارکت دستگاه های مسئول موضوع ماده ۲ قانون مزبور و براساس شناخت مخاطرات اولویت دار استان، آسیب پذیری ها، ظرفیت ها و راهکارهای کاهش خطر با پیوست و برش شهرستان های استان تهیه و تدوین شده است.
وی اضافه کرد: سند مذکور یک برنامه عملیاتی است که پس از اخذ تاییدیه ها برای تمام دستگاه های اجرایی استان لازم الاجرا خواهد بود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه همچنین در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بر تسهیل و تسریع امدادرسانی به موقع در زمان وقوع بحران تاکید کرد.
شهبازی نقش آموزش مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی استان را در ارتقاء برنامه های امدادی و امدادرسانی به مردم بسیار ضروری و مهم برشمرد.
در این نشست موضوع بازگشایی داروخانه هلال احمر کرمانشاه در راستای خدمت رسانی به مردم به ویژه بیماران خاص مورد تاکید قرار گرفت.
«باقر محمدی» مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز اظهار داشت: از هرتلاشی در راستای افزایش سطح کمی و کیفی امداد رسانی در استان فرو گذار نخواهد کرد.
وی میزان سطح آمادگی ، تجهیزات و اقلام امدادی جمعیت هلال احمر را مطلوب ارزیابی کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است. این استان 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرزها 2 مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی فعال است.