به گزارش ایرنا، رحمت اله محمدی روز چهارشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار داشت: در دهه نخست ماه جاری، سیلاب در اکثر شهرها و روستاهای تحت پوشش آب و فاضلاب شرق استان تهران اتفاق افتاد که یکی از این شهرها، دماوند بود؛ سیلابی که در منطقه دماوند اتفاق افتاد، موجب ایجاد خسارت به منابع تأمین، تجهیزات و تأسیسات آب شرب شهر دماوند شد.
وی ادامه داد: در این زمینه، احیای منابع تأمین و تجهیزات مستلزم زمان بود که همکاران ما بهطور ۲۴ ساعته وارد عمل شدند تا توانستیم ظرف یک هفته چاهها، تجهیزات و تأسیساتی که بر اثر سیلاب آسیب دیده بودند، احیا، بازسازی و وارد مدار بهرهبرداری کنیم.
مدیرعامل آبفای شرق استان تهران خاطرنشان کرد: عامل دوم تشدید کاهش تأمین آب شرب در منطقه دماوند، شرایط آب و هوایی منطقه و جمعیتپذیری بسیار بالای آن بود که همین امر به خصوص در ایام تعطیل باعث شد که ساکنان دائمی شهر دماوند با کمبود آب مواجه شوند.
این مقام مسئول عامل سوم را که موجب کاهش تامین آب شرب منطقه شد، استفاده بی رویه دانست و افزود: برخی از آب شرب در امر غیر شرب استفاده می کنند؛ برخی مشترکان اقدام به آبیاری باغات، شست و شوی خودرو و یا خیابان ها و پر کردن استخرهای خود کرده و ملاحضات را رعایت نمی کنند که این افراد شناسایی شدند؛ طبق بررسیهای انجام شده، ۱۶ درصد مشترکان در شهر دماوند پرمصرف و سه درصد بد مصرف هستند.
محمدی تصریح کرد: اکنون با توجه به کارهای انجام شده، شرایط آب شرب دماوند به حالت پایدار رسیده و قطعی آب نداریم؛ ۱۹ حلقه چاه را که مربوط به بخش خصوصی و ادارات دولتی بود شناسایی کردیم وبا حمایت فرماندار شهرستان نظارت دقیق و ساماندهی صورت گرفته است.