شهرکرد- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: آبی که از چاه‌های کشاورزی و همچنین از خطوط اضطرای انتقال آب به مدار آبرسانی شهرکرد وارد می‌شود به طور کامل تصفیه می‌شود و آب بهداشتی و استاندارد به دست می‌رسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حیدری روز چهارشنبه در نشست مشترک شورای اداری در دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، با اشاره به اتصال خط انتقال آب عمان سامانی به مدار آبرسانی شهرکرد افزود: با اجرای این خط اضطراری ۲۰۰ لیتر بر ثانیه آب به شهرکرد انتقال داده می‌شود.

وی ادامه داد: یک خط اضطراری دیگر نیز با عنوان طرح فدک دنبال می‌شود که اگر چه ظرفیت آن ۶۰۰ لیتر بر ثانیه است اما از آنجا که فصل آبیاری محصولات کشاورزی است نمی‌توان این حجم از آب را انتقال داد و با بهره‌گیری از خط لوله مسیر بن به بروجن در حدود ۲۰۰ لیتر بر ثانیه از این خط تا روز پنجشنبه وارد مدار می‌شود اما به سبب مسافت ۵۵ کیلومتری شست و شوی لوله‌ها چند روزی زمان می‌برد تا آب وارد مخازن شهرکرد شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در خصوص تصفیه آب وارد شده به مدار آبرسانی شهرکرد نیز گفت: از آنجا که این آبرسانی موقت است چهار پکیچ تصفیه سیار از قم و تهران تامین شده است و آب را به صورت بهداشتی تصفیه می‌کند.

حیدری تصریح کرد: علاوه‌بر این ۲ خط اضطراری، ۲ طرح پدافندی هم برای طرح انتقال آب کوهرنگ به شهرکرد مورد مطالعه قرار گرفته و با قول وزارت نیرو مقرر شده تا این ۲ خط اجرا شود.

وی خاطر نشان کرد: انتقال آب از ۲ چاه آهکی در منطقه شیخ علیخان و انتقال آب چشمه دیمه این ۲ طرح پدافندی به شمار می‌رود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با قدردانی از همراهی و صبوری مردم خاطرنشان کرد: تمام تلاش مسوولان رفع هرچه سریع‌تر مشکل آب شرب شهرکرد است و همه امکانات در همین راستا بسیج شده است.

به گزارش ایرنا، به سبب وقوع بارش‌های سیل‌آسا در چهارمحال و بختیاری، آب چشمه کوهرنگ که از چشمه‌های مهم و حیاتی این استان به شمار می‌رود از روز یکشنبه ۱۶ مرداد گل‌آلود و از مدار آبرسانی خارج شد و همین موضوع سبب ایجاد تنش آبی در هفت شهر و ۳۴ روستای این استان شد.

بلافاصله وزیر نیرو ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب به همراه تیم های تخصصی را به استان اعزام کرد تا اقدام لازم برای رفع این مشکل انجام شود و سپس خود نیز با سفر به استان چهارمحال و بختیاری از نزدیک مشکلات را به صورت میدانی بررسی کرد و راهکارهای لازم را برای رفع هرچه سریع تر مشکل در دستور کار قرار داد. 

همچنین با فراخوان کردن تانکرهایی از سراسر کشور حدود ۷۰ تانکر به این استان ارسال شد و آبرسانی سیار در محلات شهر انجام گرفت.

اضافه کردن ۱۵ حلقه چاه با اجرای ۲۰ کیلومتر لوله‌گذاری، توزیع بیش از ۳۰۰ هزار بطری آب معدنی در محلات شهرکرد، به کارگیری ۷۰ تانکر آبرسان، نصب پکیج کاهش گل‌آلودگی، تعبیه علمک برداشت آب از چاه‌های کشاورزی، اتصال خطوط آبرسانی موقت، کنترل کیفیت آب، آبرسانی شبانه، ایجاد حوضچه ته‌نشینی، فعال‌سازی ایستگاه تعادلی و افزایش ظرفیت برداشت آب از تصفیه‌خانه سامان بخشی از فعالیت‌ها و اقداماتی است که طی روزهای اخیر برای رفع مشکل آب شرب شهرکرد انجام شده است.