به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "سلمان اسماعیلی" روز چهارشنبه در نشست با سازمانهای مردم نهاد شهرستان ملایر اظهار داشت: با وجود همه ناملایمتیها و سختیها، سالهای آینده دوره بروز و ظهور تشکلهای مردمی است.
وی با بیان اینکه در سالهای ابتدایی یک رشد و نمو در عرصه شکوفایی نقش مردم در کشور هستیم، افزود: نقش سازمانهای مردم نهاد در دولتهای پیشرو بسیار پررنگ است.
فرماندار ویژه ملایر با اشاره به کوچکسازی دولتها و اینکه نمیتوانند متولی همه امور باشند، بیان کرد: در این فرآیند سهم و نقش مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد بسیار پررنگ است و هر جا نقشآفرینی کردند، کارها به خوبی پیش رفت.
اسماعیلی با بیان اینکه هیچ کاری بدون تشکلها به نتیجه نمیرسد، ایجاد یک مجموعه یا تشکل از بین اعضای سمنها را برای تقویت و سرعتبخشیدن به فعالیتها و اقدامات و حل مشکلات سازمانهای مردم نهاد این شهرستان را ضروری دانست و ادامه داد: در حال حاضر یک اطلس جامعی از سمنهای ملایر پیشروی ما نیست.
وی تاکید کرد: باید یک بازآرایش و شکل جدیدی از تشکلهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد این شهرستان داشته باشیم.
معاون استاندار همدان با اشاره به اینکه سازمانهای مردم نهاد در گمنامی، اقدامات ارزنده و اعجابآوری را خلق کردهاند که باید مورد حمایت قرار گیرند، افزود: ظرفیتهای سازمانهای مردم نهاد ملایر و سمنهای فعال باید شناسایی و ساماندهی شود.
اسماعیلی راهاندازی خانه سمنها و یا هر شکل دیگری از تشکلهای مردمی را ضروری خواند و ادامه داد: در بسیاری از عرصهها سمنها باید ورود جدی داشته باشند و انجام برخی اقدامات و معرفی تشکلها، برعهده خودِ سازمانهای مردم نهاد است.
وی ضمن تقدیر از تمامی تلاشها و اقدامات خوب سازمانهای مردم نهاد این شهرستان، بر برپایی نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندیهای سمنها تاکید کرد و گفت: به تمامی دغدغهها و مشکلات تشکلهای مردمی و سمنها واقف هستم و با پیگیریهای انجام شده خبرهای خوبی برای آنها خواهیم داشت.
سیاست دولت سیزدهم بر استفاده از ظرفیت سمنها است
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز اظهار داشت: سازمانهای مردم نهاد از تمام توان خود برای پیگیری و رفع مشکلات و دغدغههای مردم با صداقت تمام استفاده میکنند و سیاست دولت سیزدهم نیز بهرهگیری از این ظرفیت است.
"حسین فارسی" تقویت تعامل دوسویه سمنها با دستگاههای اجرایی این شهرستان را اولویتی مهم برشمرد و افزود: سمنها باید از سیاسیکاری پرهیز کنند و انتقاد آنها از هر مجموعه و ارگانی باید سازنده باشد.
وی خواستار اخذ مجور سمنها و به روزرسانی شرح وظایف و اساسنامه آنها شد و بیان کرد: سازمانهای مردم نهاد این شهرستان باید دستاوردها و توانمندیهای خود را در معرض دید عموم قرار دهند.
عضو شورای اسلامی شهر ملایر نیز بیان کرد: عملکرد سازمانهای مردم نهاد این شهرستان با هیچ شهرستانی در استان همدان قابل مقایسه نیست و عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشتهاند که قابل تقدیر است.
حجت الاسلام "احمد چهاردولی" با بیان اینکه در شورای اسلامی شهر و شهرداری ملایر در کمک و حمایت از سمنها هیچ کوتاهی نمیکند، افزود: در کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ملایر، اختصاص یک مکانی مجزا برای سمنها، یکی از مصوبات بود که مشکلاتی در این زمینه به وجود آمد و در حال رایزنی برای رفع آن هستیم.
وی با بیان اینکه هر ظرفیتی که مود نیاز سمنها باشد، در اختیار آنها قرار میدهیم، گفت: در تلاش برای ایجاد خانه جوانان با محوریت سازمانهای مردم نهاد هستیم.
به گزارش ایرنا؛ در این نشست سازمانهای مردم نهاد شهرستان ملایر مشکلات، مطالبات و دغدغههای خود را مطرح کردند.
شهرستان ملایر دارای ۵۰ سازمان مردم نهاد فعال است که بیش از سه هزار نفر حول این سازمانها فعالیت میکنند.