روزنامه صدای زنجان در گزارشی به امتناع دستگاههای دولتی از ارائه زمینهای مازاد خود برای ساخت مسکن پرداخت و نوشت: قانون جهش تولید و تامین مسکن، دستگاههای دولتی را مکلف کرده زمینهای مازاد خود را برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن اختصاص دهند اما آن طور که مسئولان اداره کل راه و شهرسازی اعلام میکنند تا امروز هیچ یک از دستگاههای دولتی در این زمینه همکاری نکردهاند!
عبدالله حیدری، معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان هم ضمن تائید این مطلب به صدای زنجان میگوید: هیچ یک از دستگاهها زمین دولتی خود را معرفی نکردهاند! ما سال قبل با ارائه نامهای مکتوب و شرح قانون جهش تولید مسکن اعلام کردیم که ارگانهای دولتی موظف به تحویل زمینهای خود هستند، الان چند سالی است موضوع را پیگیریم، به اداره کل ثبت اسناد نیز موضوع را اطلاع داده و زمینهای مازاد چند اداره را نیز ارائه کردهایم.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان در پاسخ به تعداد زمینهای مازاد دولتی شناسایی شده به صدای زنجان میگوید: ۱۵ الی ۲۰ زمین متعلق به ادارات دولتی با مساحتهای مختلف از ۱۰۰۰ متر بگیرید تا ۱۰ هزار متر و حتی ۲۰ هکتار شناسایی شده و در اختیار اداره کل ثبت اسناد قرار دادهایم اما تا به امروز سند آنها ارائه نشده است.
روزنامه مردم نو با انعکاس تیتر «رفع ۸۰ درصد مشکل بافت فرسودۀ زنجان با حل دغدغۀ محلۀ بیسیم» از قول مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان نوشت: شدت فرسودگی در محله بیسیم بسیار بالا بوده که نگاه ویژهای باید به این محله شود، بنابراین اگر بافت ناکارآمد محله بیسیم رفع شود، مشکل ۸۰ درصد بافت زنجان حل میشود.
مسعود بیاتمنش با بیان اینکه ۱۲ پروژه احصا شده که حدود ۱۲ میلیارد تومان برآورد شده است، اظهار کرد: اگر این ۱۲ پروژه انجام شود، منطقه بیسیم را متحول خواهد کرد.
پایگاه خبری موج رسا ازتامین آب برای طارم از سد شهریار میانه خبر داد.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای استان زنجان گفت: سد شهریار در شهرستان میانه که بالادست طارم قرار دارد نزدیک این شهرستان بوده و به نسبت سد آیدوغموش که آب موقت خریداری میکنیم نزدیکتر و فاصله تقریبا نصف میشود و با آبگیری این سد میتوان برای این شهرستان نیز آب تامین کرد.
اسماعیل افشاری در این خصوص که آیا با آبگیری سد شهریار در میانه مشکل تامین آب در شهرستان طارم حل خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: یکی از اولویتها که وزیر نیز پیگیر میباشد همین موضوع است، اما دغدغههایی از طریق استان نیز مطرح شده است که اینها باید با هم مورد کارشناسی قرار گیرند.
پایگاه خبری پیام ملت در مطلبی با این تیتر که «سیلبندهای شهر آببر جوابگوی این شهر نیست»، از قول رئیس شورای شهر آببر نوشت: یکی از دغدغه اساسی در شهر آببر خطرات سیلاب است که شهر را تهدید میکند زیرا بعد از زلزله سال ۶۹ مکانیابی شهر کارشناسی نبوده و در مسیر سیلاب انتخاب شده و اگر سیلابها پیشگیری نشود برای شهر خطر آفرین خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه ۲۲ دره بالاتر از شهر آببر وجود دارد که امتداد برخی پنج کیلومتر است و در صورت بارندگی شدید تهدید جدی برای شهر است گفت: با وجود اینکه در شهر کانالهای برای هدایت سیلاب وجود دارد اما در صورت بارشهای سیل آسا مثل بارشهایی که اخیرا در نقاط مختلف کشور به وقوع پیوست کانالها نمیتوانند سیلاب را هدایت کنند و موجب جاریشدن سیل به شهر خواهد شد.