کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به استان و با پیگیری استاندار، هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه بهداشت و درمان مصوب شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «قباد محمدی» عصر پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان با حضور وزیر بهداشت افزود: امیدواریم با تخصیص این اعتبار پروژه‌هایی که راه اندازی آنها سالها آرزوی مردم کرمانشاه و بسیاری از مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان بوده، مرتفع شود.

وی اظهار داشت: با اجرای پروژه های بیمارستانی در شهرهای روانسر و دالاهو، تمام شهرستان‌های  استان کرمانشاه صاحب بیمارستان می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هم اکنون توجه بسیار خوبی به پروژه‌های حوزه سلامت استان شده است و بسیاری از این طرح ها از جمله اورژانس بیمارستانی، بیمارستان سرطان، خوابگاه ۴۰۰ نفره دانشجویی و ۵۰۰ تخت بیمارستانی تا ۲ سال دیگر به بهره برداری خواهد رسید.

وی اضافه کرد: همچنین اجرای پروژه های بیمارستانی در مناطق محروم از دیگر مواردی است که در این سفر مورد توجه قرار گرفت و با اجرای این طرح ها در محروم ترین مناطق استان بیمارستان خواهیم داشت.

دکتر محمدی عنوان کرد: استان کرمانشاه مرکز درمان غرب کشور محسوب می شود و تعداد بسیاری از بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از استان‌های هم جوار هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش، پژوهش، فناوری و بهداشت از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است، گفت: در راستای اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا بسیار خوب عمل شده و در واکسیناسیون نیز جزو استان‌های با درصد بالا هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: خوشبختانه واکسیناسیون باعث شد سطح ایمنی مردم در این پیک و پیک قبلی بالا باشد و پوشش خوب واکسیناسیون باعث نجات جان بسیاری از هموطنان شد.
وی یادآور شد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، شاهد اقدامات خوبی در حوزه واکسیناسیون گسترده در سراسر کشور بوده ایم.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۵۵۲ عضو هیأت علمی دارد و ۶۶۸ دانشجوی خارجی نیز اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز با استقبال «بهمن امیری مقدم» استاندار، جمعی از نمایندگان، رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی وارد کرمانشاه شد.

سفر به چند شهرستان استان و بازدید از بیمارستان های این شبکه ها و همچنین نشست با جمعی از نمایندگان و اعضای هیات رییسه دانشگاه برای بررسی وضعیت بهداشت و درمان استان از اهداف سفر یک روزه وزیر بهداشت به استان کرمانشاه است.